Vacature Teamleider Infra

Teamleider Infra in Leiden

Ben jij een echte regelaar en een goede manager? Dat betekent dat je als teamleider aan de slag kunt en onze vacature kunt invullen! In deze baan ben jij de manager van een tweetal afdelingen.

Als Teamleider Infra ben je verantwoordelijk voor het financiële resultaat en het leiding geven aan de kant van de werkvoorbereiding en ontwerp. De functie omvat meerdere functionele werkgebieden met administratieve, organisatorische, sociale, commerciële en technische aspecten. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het toezien en verbeteren van de processen in de voorbereiding en ontwerp van infraprojecten op gebied van gas, water, elektra en telecom. In deze functie heb jij de leiding over het Infra team binnen deze vestiging. Hierbij stuur je de techneuten aan en zorg je voor planningen. Verder is het belangrijk dat je toeziet op veiligheid en naleving van wettelijke- en bedrijfsvoorschriften en procedures. Het bijsturen waar nodig en zorgen voor regelmatig (werk)overleg is een belangrijke taak binnen de functie. Het leveren van een bijdrage aan complexe projecten is een uitdaging die jou moet liggen voor deze functie. Het bewaken en realiseren van de operationele, beleidsmatige en de persoonlijke doelstellingen van de deelnemers binnen het team, met als doel het ontwikkelen van activiteiten, gericht op het continue verbeteren van het team en haar resultaten.

Wat zijn jouw dagelijkse taken en werkzaamheden:

  • Je gaat op excellente wijze uitvoering geven aan de contracten die wij met onze klanten hebben afgesloten en ziet toe op de voorbereiding hiervan je onderhoudt contacten met klanten en overige partijen 
  • Je brengt en bewaakt een uitstekende structuur in werkprocessen, overleggen en afspraken 
  • Je geeft leiding aan projectleiding, werkvoorbereiding en tekenafdeling je gaat medewerkers motiveren, coachen en ondersteunen bij de uitvoering van hun taken 
  • je zorgt voor heldere (financiële) rapportages voor de directie.


Functie:Teamleider, Bedrijfsbureau
Startdatum:03-11-2023
Ervaring:Leidinggevend
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3500 – 5000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via e.wendrich@eminentgroep.nl of 06 - 81 45 20 11. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Teamleider Infra Eminent Groep 03-11-2023

Bekijk ook andere vacatures