Vacature Technisch  Gebouwenbeheerder

Technisch  Gebouwenbeheerder in Voorschoten


drie kleindochters.

Na de lagere school in Voorschoten te hebben doorlopen ben ik verder gaan studeren in Leiden en Haarlem. Ik ben altijd in het bedrijfsleven werkzaam geweest. Sinds ik in 2012 vier dagen in de week ben gaan werken doe ik weer vrijwilligerswerk. Vorig jaar ben ik vroegtijdig met pensioen gegaan en las dat de Boschbloem ondersteuning voor de werkzaamheden van penningmeester zocht. Tijdens mijn gesprek met Lydia van Leeuwen kwam mijn verleden als technisch gebouwbeheerder ter sprake en omdat de Boschbloem daar eigenlijk meer behoefte aan had ben ik mij hiervoor gaan inzetten.

De taken van een technisch gebouwbeheerder zijn best heel breed. Ik zeg altijd van verwarming en verlichting tot gordijnen, en alles wat daartussen zit. Al ben ik gewend om zelf de handen uit de mouwen te steken, ik kan niet alles! Mooi is het dat de
Boschbloem een klussenteam heeft met diverse disciplines en ervaringen. Zo kunnen en helpen we elkaar daar waar nodig is. Op technische vlak onderhoudt ik de contacten met de gebouweigenaar de Gemeente Voorschoten. Momenteel wordt door de gemeente het glaswerk van de buitenzijde vervangen en alles opnieuw geschilderd. Dit jaar wil de gemeente in samenwerking met onder andere de Boschbloem meer aan duurzaamheid doen, ook daar ben ik bij betrokken.

Als er technisch iets niet in orde is laat het mij weten! De snelste manier voor een oplossing is door mij een e-mail sturen viaFunctie:technisch gebouwenbeheerder
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Technisch  Gebouwenbeheerder De Boschbloem 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures