Vacature Technisch Projectleider Installaties

Technisch Projectleider Installaties in s-Gravenhage

Bedrijfsomschrijving

Tema Process streeft ernaar de meest energie-efficiënte drooginstallaties te ontwerpen en te bouwen. Wij hebben in Wapenveld zowel het ontwerp als de bouw van deze installaties onder één dak, waarmee we onderscheidend zijn in de markt. Bij Tema Process werk je dagelijks aan uiteenlopende projecten voor verschillende producten bij zeer diverse klanten over de hele wereld.

In regio Den Haag zit een specialistisch team dat zich bezig houdt met industriële banddrogers en lucht ontvochtigingssystemen en de engineer die we zoeken zal daar gestationeerd worden.

Functieomschrijving

Wat ga je doen;

Als Projectleider bij Tema Process (regio Den Haag)ben je verantwoordelijk voor de begeleiding van onze projecten waarbij banddrogers en luchtdrogers geproduceerd worden. Deze installaties zijn altijd uniek, worden klant specifiek ontworpen en wereldwijd toegepast in bijvoorbeeld de Food en de Biomassa industrie. Indrukwekkend groot en robuust, een droogtunnel van 40 meter lang, 4,5 meter breed en 5 meter hoog is heel normaal bij TEMA Process. 

Je hebt als project manager vaak meerdere projecten tegelijkertijd onder jouw hoede, die zich allemaal in verschillende fases bevinden.

Jij coördineert deze projecten en zorgt voor een goede projectdocumentatie. Ook ben je van begin tot eind verantwoordelijk voor de planning, het budget en het contact met in- en externe betrokkenen. 

Nieuwe projecten worden door de afdeling Sales aan jou overgedragen, waarna je samen met een Project Engineer een projectplan opstelt en zorgt dat dit volgens de gemaakte afspraken met de klant uitgevoerd wordt.

Jij bewaakt hierbij de algehele voortgang en stemt vooral zaken af met de externe partijen.

Ook bezoek je incidenteel klanten, die veelal in het buitenland gevestigd zijn.

Leveranciers bevinden zich overal in Nederland en Duitsland, de productie vind plaats in Wapenveld.

Als Projectleider zorg jij er voor dat alles intern op rolletjes loopt.

Je bent onderdeel van het team Voorschoten, dat momenteel bestaat uit een Sr. Project Engineer en een Sales Manager.

Daarnaast maak je deel uit van verschillende projectteams, samen met een Project Engineer en collega’s van andere afdelingen, zoals Werkvoorbereiding, Inkoop en Productie. 

Hoe ziet jouw week eruit: 

30% Contact met klanten en leveranciers

30% Projectcoördinatie en -documentatie

20% Intern overleg

20% Planningen en begrotingen opstellen

"Als je het leuk vindt om verschillende projecten te begeleiden, waarbij je veel contact hebt met zowel interne als externe partijen, en je het een uitdaging vindt om tijdens een project rekening te moeten houden met allerlei verschillende belangen, dan is dit een baan voor jou."

Functie-eisen

Wat vragen we van jou ?

  • Een afgeronde HBO opleiding Werktuigbouw, Operationele Techniek, Chemische Technologie, of kennis en ervaring op dit niveau zoals MBO+ met relevante ervaring.
  • Kennis van relevante regelgeving en betreffende certificeringen..
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken
  • Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal, zowel in woord als geschrift. Kennis van andere talen is een pré.
  • Enkele jaren ervaring binnen de branche als projectleider
  • Expertise in de droogtechniek en/of luchtbehandeling is een pré
Arbeidsvoorwaarden

Deze functie wordt ingeschaald (op basis van kennis en ervaring) binnen de CAO Metaal en Techniek.

Hierbij heb je recht op 25 vakantie dagen en 13 ADV dagen.

Ook krijg je een laptop en mobiele telefoon tot je beschikking.Functie:Werktuigbouwkundig ingenieurs
Startdatum:27-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:5500 – 5500
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Yacht via jorinde.eernst@yacht.nl of 06-11743126. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Technisch Projectleider Installaties Yacht 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures