Vacature Technisch Specialist Elektrotechniek

Technisch Specialist Elektrotechniek in s-Gravenhage

Bij HTM zit je goed

Waarom werken bij HTM

LocatiesHTM logo

Technisch Specialist Elektrotechniek

 • Den Haag
€ 4.296 - € 5.925 per maand Techniek

Vacature details Solliciteren

Wat ga je doen?

Bouw aan de techniek van onze tramvloot als Technisch Specialist E (Elektrotechniek)

Ben jij een technisch genie met een passie voor elektrotechniek? En heb je altijd al willen werken met de elektrische installatie van een tram? Dan is dit jouw kans om te werken als technisch specialist elektrotechniek bij HTM. Dit doe je samen met een hecht team van 14 specialisten. Er is veel ruimte voor zelfstandigheid en ontwikkeling.


Als technisch specialist E kom jij verder!

Je bent dagdagelijks bezig met onze ruim 35m lange en 50 ton wegende moderne zwaargewichten die bomvol staan met techniek waar elke elektrotechneut van gaat smullen: zware elektromotoren, tractiekasten en voertuigaansturing. Met jouw technische expertise borg jij de integriteit van onze huidige én toekomstige tramvloot.

Wat je verder gaat doen:

 • Je bent verantwoordelijk voor de elektrische installatie, telematica en IP netwerkdeelnemers van onze tramvoertuigen.
 • Jij bent en wordt specialist binnen de volgende vakgebieden: aardingsprincipes, voertuigbesturing, voertuigmodes, noodspreek installaties, lijn/bestemmingssysteem, elektrotechnische filters, en nog veel meer. Jij overziet, snapt, bewaakt en verbetert deze vakgebieden.
 • Je hebt direct contact met voertuigbestuurders en kijkt/denkt mee met de klantbeleving waardoor het resultaat van jouw inzet zichtbaar is.
 • Je stelt zelf verbetervoorstellen voor en werkt deze uit. Beoordeling doe je vanuit jouw vakkennis en ervaring, maar je kunt ook vanuit bijvoorbeeld RAMS en RCM perspectief redeneren.
 • Je maakt testen van componenten en systemen.
 • Je beoordeelt documenten (ontwerprapporten, handleidingen, tekeningen) op volledigheid en bruikbaarheid. Waar nodig stel je zelf documenten op voor bijvoorbeeld de onderhoudsploeg.
 • Je schrijft - waar nodig - de technische normen voor en bewaakt deze om veiligheid en comfort van reizigers te waarborgen, maar ook om betrouwbaarheid en beschikbaarheid van de vloot te garanderen.
 • Je bent betrokken bij tram-overschrijdende systeemvraagstukken en ontwikkelingen, je brengt hierbij jouw technische kennis in en denkt actief mee over de beste systeem-oplossing.

Wie zoeken we?

Als technisch specialist E heb jij een passie voor techniek!

Jij houdt niet van stilzitten en hebt een eigen visie en sterke communicatieve vaardigheden. Je bent een teamspeler met een diepgaande interesse in de voertuigtechniek en gaat uitdagingen niet uit de weg. Je bent leergierig en in staat om met verbetervoorstellen te komen.


Wat verder belangrijk is:


 • Een afgeronde hbo opleiding in de richting van Elektrotechniek, Mechatronica of vergelijkbaar.
 • Tussen de 0 en 3 jaar ervaring in een technische omgeving.
 • Kennis van onderzoeksmethoden zoals RCM en RCA.
 • Kennis van Engels in woord en geschrift.

Wat bieden wij?

We bieden een uitdagende en verantwoordelijke functie met veel vrijheid en mogelijkheden tot ontplooiing in de mooie stad Den Haag. De functie wordt beloond in salarisgroep 10 van de HTM cao met bijbehorend salaris tussen € 4.296,- en € 5.925,- bruto per maand (afhankelijk van opleiding en ervaring) bij een fulltime dienstverband.
Mocht je nog niet aan alle eisen voldoen, dan word je in de aanloopschaal geplaatst.
De koffie staat klaar, kom je een keer kijken?


Procedure

Een assessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.


Heb je vragen? Neem dan contact op met ,

Solliciteren

We nemen zo snel mogelijk contact met je op. Kom verder!Functie:technisch specialist elektrotechniek
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4296 – 5925
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met HTM Personenvervoer via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Technisch Specialist Elektrotechniek HTM Personenvervoer 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures