Vacature Thuiswerken als callcentermedewerker

Thuiswerken als callcentermedewerker in Leiden

Ben je op zoek naar een boeiende baan met veel klantcontact en de vrijheid om de dagelijkse file te vermijden? Na je werkdag kun je gewoon je laptop dichtklappen en ontspannen. Bovendien kun je werken in comfortabele thuis omgeving en je favoriete thee altijd bij de hand hebben. Het beste van alles is dat je kunt genieten van een baan met leuke collega's als klantadviseur bij Delta Fiber! En dat voor €13,27 per uur!

Wat bieden wij jou
 • 24, 32 of 40 uur per week
 • 2x per maand naar kantoor
 • Startsalaris van € 13,27 per uur!
 • Ontwikkeling van je communicatie skills
 • Laptop, headset, toetsenbord, alles wordt verzorgd
 • Een hoop leuke collega's!
Wie ben jij

Bij Delta Fiber hebben we geen vastomlijnd profiel voor een klantadviseur. Wat je zult ontdekken, is dat al je collega's fantastische mensen zijn die willen dat jij je welkom voelt. Ze bieden een luisterend oor en hebben oprechte interesse in anderen, wat de klanten zeker zullen waarderen! Jouw toewijding om hen te helpen staat centraal. Hoewel je geen mooie verkoopkansen laat liggen, staat service altijd voorop bij Delta Fiber. Omdat je vanuit huis werkt, is een groot verantwoordelijkheidsgevoel en zelfstandig kunnen werken belangrijk, omdat je in feite je eigen medewerker bent.

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • 2 avonden en 1 x in de 2 weken op zaterdag beschikbaar
 • 3 weken fulltime beschikbaar tijdens training die start op 8 januari
 • Bereid om 2 x per maand naar kantoor te reizen (Schiedam of Middelburg)
Wat ga je doen

Drie weken lang word je klaargestoomd tot klantadviseur. De eerste dag kom je naar kantoor in Middelburg of Schiedam. Zo zie je meteen voor welk bedrijf je gaat werken. Ook het ideale moment om je collega's te ontmoeten en laptop in ontvangst te nemen. Vanaf dat moment kun je vanuit je bureautje thuis aan de slag. Laat die telefoontjes maar komen! Vragen over een abonnement, facturen, mijn Delta omgeving,... Jij weet het allemaal!
2 x per maand komen jullie bij elkaar in Middelburg of Schiedam. Maar niet vóór 10 uur 's ochtends. Je reis per OV wordt volledig vergoed. Met de auto krijg je € 0,21 per km.

Waar ga je werken

Delta Fiber Nederland. Een hele fijne werkgever. Met kantoren in Schiedam en Middelburg. En dus in heel veel huiskamers in Nederland. Hier investeren ze echt in jou! En door die trainingen gaat jouw salaris na 21 weken al omhoog.

https://www.tempo-team.nl/werknemers/vacatures/topwerkgevers/delta-fiber

Sollicitatie

#ALLESHIERISTEMPO Dus waar wacht je nog op?!
Ben jij na het lezen van deze vacature enthousiast geworden? Solliciteer dan direct via onze website www.tempo-team.nl. Vragen en/of opmerkingen? Bel of mail gerust! Wij zijn te bereiken op 0113308120 of via delta@tempo-team.nl. Voor een snelle procedure zorg je voor een referentie die wij kunnen bellen.

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent.

Functie:Thuiswerken als callcentermedewerker, Callcentermedewerker
Startdatum:10-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Tempo-Team via delta@tempo-team.nl of 0113-308120. Of bezoek hun website http://www.tempo-team.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Thuiswerken als callcentermedewerker Tempo-Team 10-10-2023

Bekijk ook andere vacatures