Vacature Toezichthouder

Toezichthouder in Leiden

Toezichthouder

32-36 uur | max. € 4537,- |Plus 17,05% individueel keuzebudget boven op je salaris | goede werk-privébalans |

Wat ga je doen als Toezichthouder?

Wij zijn het Projectbureau van de gemeente Leiden en we sturen grote en kleine, eenvoudige en ingewikkelde projecten aan. Herinrichting van straten, sloop en nieuwbouw in ons historische centrum en oplossingen voor klimaatvragen: we ontwikkelen maakbare plannen die we vervolgens (laten) realiseren. Met grote inzet en veel liefde voor de stad. En natuurlijk met onze technische kennis van riolering, verhardingen, groen, kunstwerken, energie en openbare verlichting. Samen klaren we de klussen.

Jij bent als toezichthouder de oren en ogen van onze projecten. Dat is een brede, verantwoordelijke rol. Je bewaakt of de aannemer de afgesproken verplichtingen nakomt en volgt de werkzaamheden kritisch, ook met veel oog voor veiligheid. Je stelt dag- en weekrapporten op, notuleert bij bouwvergaderingen en bent het eerste aanspreekpunt van de gemeente voor omwonenden en andere betrokkenen. Je hebt een zelfstandige functie, maar je kunt altijd overleggen met de projectteams, of schakelen met de ontwerpers, technisch projectleiders en werkvoorbereiders. Bij problemen help je mee om tot een oplossing te komen. En als een project overgaat van de bouwfase naar de beheerfase, lever je de benodigde overdrachtsinformatie aan. Dankzij jou hebben we de zaak onder controle.

Waarom kiezen voor deze functie?

Wat maakt jouw werk mooi? Je bent vanaf het initiatief tot en met de realisatie bij jouw projecten betrokken én je bent de steun en toeverlaat van de directievoerder. Je ziet je werk terug in de directe omgeving. Extra woningen? Een klimaatbestendige wijk? Een fonkelnieuwe parkeergarage? Vlot weglopend hemelwater? Daar heb jij aan meegewerkt!

Dit krijg jij

Het aanbod voor jou is een salaris van maximaal €4537,- bruto (schaal 9) bij een 36-urige werkweek. Naast een werkplek in het centrum van onze prachtige stad, bieden wij verder:

 • een jaarcontract met de intentie om dit om te zetten in een vast dienstverband
 • prima secundaire arbeidsvoorwaarden die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen;
 • Werk-privébalans; deze is bij ons op orde
 • invloed op je werktijden;
 • een mobiele telefoon en laptop (Surface) om je werk flexibel te kunnen doen;
 • een fijne sfeer waarin we met inzet en plezier werken aan het beste resultaat voor onze burgers;
 • een professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71';
 • de gelegenheid om aan het eind van je werkdag te ontspannen in één van onze vele parken en horeca (allemaal op loopafstand).

Dit ben jij

Jij bent een zelfstandige, betrokken toezichthouder die met veel gevoel voor verantwoordelijkheid samen met je collega's en aannemers civiele projecten tot een goed eindresultaat brengt. Met oog voor kwaliteit, veiligheid en verantwoord omgaan met geld. En met een proactieve, stressbestendige, open, collegiale instelling.

Je hebt in elk geval:

 • een mbo-opleiding en/of relevante werkervaring in de civiele techniek;
 • een geldig VCA-certificaat;
 • bij voorkeur kennis van de UAV, de RAW-systematiek en bestekadministratie.

Voldoe je nog niet aan alle eisen? Afhankelijk van je huidige kennisniveau bieden wij je maatwerkopleidingstrajecten aan. En met persoonlijke coaching en begeleiding zorgen we dat jij in een veilige omgeving kunt blijven groeien en jezelf ontwikkelen.

Onze afdeling

Het Projectbureau van de gemeente Leiden bestaat uit de afdelingen Proces- en Programmamanagement en Stadsingenieurs. Wij zijn verantwoordelijk voor de integrale aansturing van complexe en multidisciplinaire projecten, processen en programma's, op het terrein van stedelijke- gebieds- en vastgoedontwikkeling, infra en inrichting openbare ruimte. Met een hecht team van ca. 50 collega's zorgen we voor de inrichting en realisatie van de infrastructuur en de openbare ruimte. Dat varieert van het voorbereiden en aanleggen van bruggen, wegen, tunnels, waterbergingen of riolering tot openbare verlichting, complete stadsparken, ondergrondse parkeergarages en sportaccommodaties. Zo zorgen wij dat Leiden een prachtige stad blijft om te werken, studeren en wonen! Wil je meer weten over onze projecten in Leiden, kijk dan op de site van de gemeente, Werkzaamheden in Leiden - Gemeente Leiden .

Een aantal collega's vertellen je graag meer over hun werk. MARK: Sinds 2011 ben ik werkzaam bij de gemeente Leiden en houd ik mij voornamelijk bezig met de uitvoering van verschillende projecten. Ik vind het prettig dat ik ook betrokken kan zijn bij de voorbereiding, het contract, de aanbesteding zodat ik goed weet waar ik op moet letten als ik de uitvoering begeleid.

KARIM: Het werken als toezichthouder gaat nooit vervelen, je bent flexibel en loopt continu op het werkveld. Ik heb te maken met verschillende aannemers en dus ook verschillende manieren van werken. Dit maakt het werk zeer uitdagend en leerzaam. Daarnaast maak je elke dag wat mee omdat je in een binnen stad werkt. Onze afdeling stadsingenieurs bestaat uit een heel leuk team, die altijd voor je klaar staan. Iedereen helpt elkaar en er hangt altijd een gezellige sfeer.

WE MAKEN GRAAG KENNIS MET JE

Meteen enthousiast? We nodigen je van harte uit om te solliciteren. En alvast één gouden tip: wees jezelf. Wij omarmen de diversiteit van al onze collega's en zijn oprecht benieuwd naar jou. We ontvangen graag jouw motivatie en cv. Doe het wel zo snel mogelijk, want zodra we een geschikte kandidaat gevonden hebben, sluiten we de vacature.Functie:toezichthouder
Startdatum:11-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:4537 – 4537
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ga Goed Leiden via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Toezichthouder Ga Goed Leiden 11-11-2023

Bekijk ook andere vacatures