Vacature Unitleider Catering

Unitleider Catering in Leiden

Unitleider Catering

36 uur, max. € 3323,00 (schaal 6)

WIJ zijn op zoek naar een unitleider Catering. Krijg jij energie van het werk zo organiseren dat alle medewerkers mee kunnen doen en zich kunnen blijven ontwikkelen? Heb jij passie voor het creëren van een sfeervolle ambiance & neerzetten van een gezonde, aantrekkelijke en smakelijk lunch? Dan ben jij misschien wel de enthousiaste en inspirerende leidinggevende die wij zoeken!

JIJ krijgt energie van het helpen van medewerkers in hun ontwikkeling, met als hoogste doel een baan bij een reguliere werkgever. Je hebt ervaring met het begeleiden en opleiden van mensen die extra aandacht nodig hebben. Je hebt veel geduld en bent oprecht geïnteresseerd in wat jouw medewerkers beweegt en je creëert graag een fijne sfeer voor jouw afdeling. Je hebt ervaring als (meewerkend) kok en vindt het leuk om menu's samen te stellen, te calculeren en bereiden.

WAT GA JE DOEN?
Als unitleider Catering geef jij leiding aan circa 15 medewerkers en ben jij verantwoordelijk voor het dagelijks verzorgen van de lunch in de kantine, vergaderlunches en koffieservice. Het ontwikkelen van medewerkers op algemene en vakvaardigheden is een belangrijke kerntaak, met als doel doorstroom naar een baan op de reguliere arbeidsmarkt. Dit doe jij door nauw samen te werken met collega-unitleiders en de inzet van jouw empathisch, reflecterend en luisterend vermogen.
Je onderhoudt contact met opdrachtgevers en speelt in op wensen en behoeften. Je bent medeverantwoordelijk voor verlof- en verzuimregistratie en je ondersteunt bij functionerings- en beoordelingsgesprekken.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?
Jij bent in het bezit van een diploma Sociale Hygiëne en Leermeester of bent bereid deze te behalen. Je bent een teamplayer die in staat is om afdelingsbrede zaken projectmatig aan te pakken en daaraan bij te dragen. Ook ben jij representatief, stressbestendig, probleemoplossend, in staat overzicht te houden en heb je uitstekende sociale vaardigheden. Verder vragen we van jou:

 • Een afgeronde mbo(+) opleiding;
 • Ervaring in een relevante leidinggevende functie;
 • Affiniteit met medewerkers die een steuntje in de rug nodig hebben;
 • Kennis van de geldende HACCP-regelgeving en Allergenenwet.

HET TEAM Catering zet zich in voor de ontwikkeling en begeleiding van de medewerkers. Zij leren alle verschillende aspecten die bij het horeca-vak komen kijken en werken zo aan hun ontwikkeling. Van het bereiden van gerechten tot serveren van koffie en kassadiensten draaien. Dat doen ze bij ons, maar ook bij bedrijven op locatie. Daarnaast verzorgen zij heerlijke lunches, borrels en koffie- en theerondes voor regiogemeenten en andere externe partijen. Het team bestaat uit een senior teamleider, 6 unitleiders en 70 medewerkers.

DE AFDELING Leerwerkbedrijven is het bedrijfsonderdeel waar we mensen die willen werken, een passende plek bieden. Ons doel is alle werkzoekenden uit de Leidse regio, met of zonder afstand tot de arbeidsmarkt, een kans te bieden op werk. Wie het nodig heeft bieden wij beschut werk. De afdeling bestaat uit verschillende onderdelen, zoals Grand Café De Stal, Chocolade, Montage, Groendiensten, Businesspost, Catering, Print, Schoonmaak, Rijwielstallingen en Circulair Hout. Wij richten wij ons op de ontwikkeling van mensen, zo helpen we onze werknemers om te groeien.

ONS AANBOD voor jou is een salaris met doorgroeimogelijkheden van maximaal € 3323,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 6), afhankelijk van jouw opleiding en ervaring. En verder:

 • Jaarcontract met een optie tot verlenging.
 • Een afwisselende functie in een bedrijf dat volop in ontwikkeling is.
 • Sfeer waarbij we een open bedrijfscultuur van vrijheid, zelfontplooiing en mensgerichtheid bieden, die toegankelijk is en stimulerend werkt.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71'.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen.
 • Pensioenregeling via het ABP.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk 4 december 2023 tegemoet. De sollicitatiegesprekken volgen snel daarna. Deze vacature staat tegelijkertijd zowel intern als extern uit, waarbij interne kandidaten voorrang krijgen bij gelijke geschiktheid. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Carmen Siezenga, Senior Teamleider Catering, telefoonnummer . Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met via . Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt. Een online assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wij hanteren de volgende sollicitatiecode .Functie:unitleider catering
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3323 – 3323
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NLEx via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Unitleider Catering NLEx 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures