Vacature Unitleider

Unitleider in Leiden

Unitleider, afdeling Chocolade

32 - 36 uur, max. € 3.612,00 (schaal 7)

WIJ zoeken een enthousiaste, energieke unitleider Chocolade die medewerkers coacht in hun ontwikkeling en zorgt voor een fijne werksfeer. Een zeer veelzijdige functie met veel verantwoordelijkheid, waarbij je oog hebt voor de belangen van de mensen en het productieproces. Wil jij werken in een organisatie die volop in ontwikkeling is? Dan ben jij de leidinggevende die wij zoeken.

JIJ bent een stevige en stabiele persoonlijkheid die van aanpakken weet. Met jouw collegiale, flexibele opstelling en klant- en resultaatgerichte houding ben jij een aanwinst voor ons team. Je inspireert, motiveert en hebt een coachende en dienstverlenende instelling. Je hebt een groot probleemoplossend vermogen en plannen en organiseren gaan je goed af. Verder beschik je over een open en directe manier van communiceren, zowel mondeling als schriftelijk.

HET TEAM De afdeling Chocolade valt onder de afdeling Productie, samen met de afdeling Montage. Bij de afdeling Chocolade wordt chocolade ingepakt en geproduceerd voor verschillende afnemers. Er werken zo'n 130 medewerkers bij Chocolade, verdeeld over de afdelingen inpak, productie, technische dienst, magazijn en bedrijfsbureau. Bij de afdeling inpak werken één Teamleider en vijf Unitleiders. Wij zoeken nu een Unitleider voor een team van ongeveer 30 medewerkers. Daarnaast ben je ook inzetbaar op de afdeling Montage. Chris , een van de collega's, geeft aan : "Je kan echt iets betekenen voor de medewerkers van jouw afdeling. En als je van afwisseling houdt: bij ons is geen dag hetzelfde!"

WAT GA JE DOEN?
Wij bieden een dynamische, zelfstandige functie waarin jij samen met jouw collega- unitleiders zorgt voor de dagelijkse begeleiding van medewerkers met een arbeidsbeperking. Dit binnen een veilige en prettige werksfeer op de afdeling. Je onderhoudt contact met (woon)begeleiders van medewerkers, voert functionerings-, beoordelings-, verzuim- en ontwikkelgesprekken en je bent verantwoordelijk voor de bijbehorende verslaglegging. Je bewaakt en controleert de kwaliteit en kwantiteit van de productie en het onderhoud van de productiemiddelen. Je houdt toezicht op de uitvoering van arbobeleid en naleving van huis-, hygiëne- en HACCP-regels. Je plant en verdeelt werk, controleert het werkproces en lost storingen op. Kortom, een zeer veelzijdige functie waar bij je oog hebt voor zowel de belangen van medewerkers als die van het productieproces.

WAT VRAGEN WE VAN JOU?

 • Een mbo werk- en denkniveau;
 • Minimaal één jaar ervaring als leidinggevende in een productieomgeving;
 • Je kan procesmatig denken;
 • Je bent bekend met Lean/Six Sigma;
 • Je denkt mensgericht;
 • Je hebt ervaring in het begeleiden van mensen met een beperking.

AANBOD voor jou is een werkweek van 32-36 uur per week met een salaris van maximaal € 3.612,00 bruto bij een 36-urige werkweek (schaal 7). Verder bieden wij:

 • Een jaarcontract met uitzicht op verlenging.
 • Een open, toegankelijke, stimulerende en mensgerichte sfeer.
 • Professionele werkomgeving waar we aandacht hebben voor jouw persoonlijke ontwikkeling, bijvoorbeeld met het brede aanbod aan workshops en cursussen van onze 'Academie71.
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden, die je via een Individueel Keuzebudget zelf kunt kiezen. Je krijgt hierdoor meer keuzevrijheid en zeggenschap over je geld. Je bepaalt zelf wat het beste past bij je levensfase en persoonlijke wensen.
 • Pensioenregeling via het ABP.

ENTHOUSIAST geworden? We zien je sollicitatie graag uiterlijk op 30 november 2023 tegemoet. Deze vacature staat tegelijkertijd zowel intern als extern uit, waarbij interne kandidaten voorrang krijgen bij gelijke geschiktheid. Meer inhoudelijke informatie? Neem dan contact op met Rob van Oosterhoudt; Teamleider, via T. . Heb je vragen over het sollicitatieproces? Neem dan contact op met , via . Houd er rekening mee dat de vacaturetekst na de sluitingsdatum van deze site verdwijnt. Een online assessment is onderdeel van de sollicitatieprocedure. Wij hanteren de volgende sollicitatiecode .Functie:unitleider
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3612 – 3612
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met NLEx via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Unitleider NLEx 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures