Vacature Verkoop Binnendienst Medewerker

Verkoop Binnendienst Medewerker in Zoeterwoude

Inside Sales Medewerker bij Ingersoll Rand uit Zoeterwoude, 32-40 uur en standplaats hybride

 

We breiden ons verkoopteam uit met een Verkoop Binnendienst Medewerker!

Ingersoll Rand uit Zoeterwoude heeft de wind in de zeilen en breidt het binnendienst verkoopteam uit. We zoeken een nieuwe collega die het Inside Sales Team van Sandra komt versterken. Heb jij gevoel voor commercie en ben je klantgericht? Stel jij bij alles wat je doet de klant centraal? Word je blij van tevreden terugkerende klanten die jou aanbevelen? Is relatiebeheer waar jij iedere dag voor opstaat, maar zit je niet te wachten op het vele reizen met ellenlange files naar de klanten? Dan bieden we jou een mooie commerciële uitdaging in een informele omgeving waar jij én jouw ambities echt worden gezien. Weet je al genoeg en is je interesse gewekt? Laat je commerciele skills alvast zien en neem telefonisch contact op voor een enthousiaste ontmoeting met je toekomstige collega’s Sandra of Almar. In de commerciële wereld geldt: “een beller is sneller”, maar wil je toch eerst nog meer weten over jouw nieuwe uitdaging voor je op de sollicitatieknop klikt, lees dan verder… 

Wie ben jij en wat ga je doen?

Jij bent dienstverlenend en commercieel ingesteld en weet dat zonder commercie de wereld stil staat. Jij wordt blij van klantcontacten en vindt het logisch die vast te leggen in ons CRM-systeem. Offertes maken in Word vind je leuk en het verwerken en begeleiden van opdrachten een uitdaging. Jij bent in staat om samen te werken, want bij Ingersoll Rand is alles wat we doen een teaminspanning. De aan jou gekoppelde accountmanager in de buitendienst bezoekt de klanten en op het moment dat er een offerte of servicecontract opgesteld moet worden kom jij in actie. Jij bent als binnendienstmedewerker gelijkwaardig aan de buitendienst accountmanager en even belangrijk. Dit betekent dat jullie zonder hiërarchie samen verantwoordelijk zijn voor jullie klanten. Zo komt het voor dat jij je collega accountmanager informeert om de klant te bezoeken op het moment dat er uitleg nodig is over de offertes of gewoon omdat het weer “tijd” is… Verder vinden we het fijn als je begrijpt dat onze klanten en prospects goed geadviseerd en geholpen willen worden bij de aanschaf van kapitaalgoederen. Onze persluchtinstallaties zijn onmisbaar voor onze klanten. Zonder onze persluchtinstallaties staan productiefaciliteiten en processen stil. Onze oplossingen zijn een belangrijk onderdeel van veel industrieën, zoals automobiel, petrochemie, olie, gas, farmacie en voedsel- en drankindustrie.

In een notendop ga jij als Verkoop Binnendienst Medewerker:

 • Op afstand relaties onderhouden, versterken en uitbreiden;
 • Opstellen en uitwerken van offertes en servicecontracten;
 • Het bewaken van verkooptrajecten; 
 • Het verwerken en begeleiden van opdrachten.

Wat neem je mee?

 • Wij geven de voorkeur aan intrinsieke motivatie en juiste skills i.p.v. diploma’s;
 • Je werkt en denkt op MBO+ niveau; 
 • Je hebt commerciële werkervaring of bent commercieel ingesteld;
 • Je bent administratief sterk en je kunt goed je weg vinden in Microsoft Office;
 • Affiniteit met techniek is een pré;
 • Je bent nieuwsgierig en wilt je verdiepen in onze technische producten;
 • Als onze ambassadeur ben je vriendelijk en klantgericht;
 • Je werkt zelfstandig, maar ook in teamverband.

Wat mag jij van ons verwachten?

Je krijgt bij ons als Verkoop Binnendienst Medewerker de ruimte om je persoonlijk en professioneel te ontwikkelen met opleidingen en trainingen. Ons doel is zorgen dat jij de beste verkoopmedewerker van Nederland wordt en met heel veel plezier je baan uitoefent. Verder vind je bij ons een open, informele werkomgeving, waarin collegialiteit, oprechte belangstelling voor elkaar en een flinke dosis humor centraal staan. Dit doen we met respect en in verbinding met elkaar.

Om dit te bereiken bieden we jou het volgende mooie pakket:

 • Een bovengemiddeld salaris en aantrekkelijke bonus;
 • 27 vakantiedagen om je werk en privé in balans te houden;
 • Trainingen en opleidingen om nieuwe dingen te leren;
 • Een dynamische, commerciële baan bij een gezond beursgenoteerd bedrijf;
 • Een open informele cultuur waar jouw mening wordt gewaardeerd;
 • Ruimte om autonoom en zelfstandig te werken.

Groei mee met Ingersoll Rand

We zijn een internationaal georiënteerde organisatie met een Nederlands tintje. Bij Ingersoll Rand krijgen onze mensen veel vrijheid en verantwoordelijkheid en ook al zijn we een beursgenoteerd Amerikaans bedrijf, daar merken onze collega's weinig van. Wel de lusten, niet de lasten noemen wij dat. Het kleinschalige en lokale karaker wordt bij ons extra benadrukt door oprechte collegialiteit. Zo zijn je toekomstige collega’s altijd bereid om mee te denken en je waar mogelijk te ondersteunen.

Bij ons maken onze mensen het verschil en laten we ambities uitkomen, bij Ingersoll Rand ligt de wereld letterlijk aan je voeten en als je ambitieus bent mag je groeien. Onze mensen zijn belangrijk voor ons en daar hebben we veel aandacht voor. Bij ons mag je altijd jouw ambities delen en proberen we deze vroeg of laat waar te maken. Groei jij met jouw persoonlijke ambities ook met ons mee?

Word jij onze nieuwe Verkoop Binnendienst Medewerker?

Dan nodigt Ingersoll Rand jou uit om te solliciteren en kennis te komen maken. Solliciteren als Verkoop Binnendienst Medewerker is eenvoudig, ook zonder cv! Klik op de sollicitatiebutton, laat je naam, telefoonnummer en e-mailadres achter en we nemen contact met je op.

Telefonisch solliciteren = laten zien dat je commercieel bent of heb je vragen, bel dan met Gianni Mascolo op +31654967984 of stuur een bericht naar gianni.mascolo@primatch.nl Primatch HR Groep ondersteunt Ingersoll Rand uit Zoeterwoude bij het invullen van deze aantrekkelijke vacature.Functie:Verkoop Binnendienst Medewerker
Startdatum:26-04-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Ingersoll-Rand Industrial Company via gianni.mascolo@primatch.nl of 31654967984. Of bezoek hun website https://www.ingersollrand.com/nl-nl/.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. Verkoop Binnendienst Medewerker Ingersoll-Rand Industrial Company 26-04-2024

Bekijk ook andere vacatures