Vacature Verpleegkundig Specialist

Verpleegkundig Specialist in Leiden

Verpleegkundig Specialist

 • 2023.144

 • Contactpersoon

Wegen uitbreiding zijn wij voor ons team op zoek naar een verpleegkundig specialist

Als verpleegkundig specialist werk je bij meerdere verpleeghuizen in de regio Duin- en bollenstreek; hierdoor is geen dag hetzelfde. Als verpleegkundig specialist ben je regiebehandelaar voor jouw cliënten. Je verleent zelfstandig binnen je eigen deskundigheidsgebied, geïntegreerde complexe medische behandeling aan cliënten met psychogeriatrische en/of somatische problematiek.

Jouw werkzaamheden bestaan onder andere uit het ondersteuning bieden bij de uitvoering in de medische zorg en het uitvoeren van gespecialiseerd verpleegkundig werk. Je werkt vanuit een multidisciplinair behandelteam en samen lever je een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit van leven van de client. Samen met de vorm je een duo met wie je werkafspraken maakt over wie wat gaat doen op de afdelingen.

Wat breng jij mee?

Als we met jou in gesprek gaan blijkt dat jij:

 • In bezit bent van een afgeronde hbo-opleiding Verpleegkunde aangevuld met de masteropleiding voor Advanced Nursing Practice;
 • Ingeschreven staat in het BIG register;
 • Graag met ouderen werkt en hier ook ervaring in hebt;
 • Zelfstandig kunt werken (uiteraard in samenwerking met het behandelteam);
 • Niet schrikt van een beetje hectiek;
 • Beschikt over eigen vervoer.

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals:

 • Een salaris van maximaal € 5.939,98 (FWG 65) op basis van een 36-urige werkweek;
 • Vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar met uitzicht op verlenging;
  Een fijn team met enthousiaste collega's. Bij de Behandeldienst vinden we het wij-gevoel en werkplezier heel belangrijk;
 • Ruime studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals ons fietsplan;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits At Work;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu definitief bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal; hun complete levensgeschiedenis. Alleen op die manier, als we weten wie ze zijn en waar ze blij en gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij ze past. Dat betekent dat ook het hele leven van onze medewerkers belangrijk is. Alleen als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kom je tot je recht en kun je echt iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling en helpen we je om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met , , . De procedure bestaat uit 2 gesprekken en een dagdeel meelopen. We kijken uit naar je reactie!


Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS LeidenFunctie:verpleegkundig specialist
Startdatum:25-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:5939 – 5939
Uren per week:28 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Verpleegkundig Specialist Topaz 25-11-2023

Bekijk ook andere vacatures