Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Leiden

Wil jij als verpleegkundige het verschil maken in kwaliteit van zorg?

Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de zorgcoördinatie rondom de revalidanten. Je hebt de regie bij zorginhoudelijk complexe situaties en verricht alle voorkomende verpleegtechnische handelingen en werkzaamheden. Samen met het zorgteam lever je met een warm hart, plezier en enthousiasme een professionele bijdrage aan de gastvrijheidszorg binnen Revitel. Hierbij staan begrippen als klantgerichtheid, flexibiliteit, initiatief en creativiteit voorop.

Wat breng je mee?

Collega's werken graag met jou samen en cliënten zijn blij als jij binnenkomt. Je bent motiverend, betrokken en zoekt de samenwerking met collega's. Uit jouw profiel blijkt dat jij:

  • in het bezit bent van een diploma mbo verpleegkundige niveau 4;
  • bij voorkeur beschikt over enkele jaren werkervaring in een GRZ instelling;
  • geregistreerd staat in het BIG-register.

Wat bieden wij?

  • Topaz biedt je goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT;
  • Het salaris voor deze functie bedraagt, afhankelijk van opleiding, kennis en werkervaring, maximaal € 3.754,41(FWG 45) bruto per maand, op basis van een volledige werkweek;
  • Je krijgt een contract op 0 uren basis;
  • Daarboven ontvang je volgens de cao-VVT een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu definitief bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal; hun complete levensgeschiedenis. Alleen op die manier, als we weten wie ze zijn en waar ze blij en gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij ze past. Dat betekent dat ook het hele leven van onze medewerkers belangrijk is. Alleen als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kom je tot je recht en kun je echts iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling en helpen we je om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen.

Waar ga je werken?

Topaz Revitel is gelegen naast Leiden Centraal Station en het LUMC. Revitel levert maatwerk van professionele revalidatiezorg in een hotelmatige setting. In Topaz Revitel is alles gericht op revalideren, zodat de revalidant zo snel mogelijk weer zelfstandig functioneert in het dagelijks leven. Revalidanten werken in Revitel aan hun herstel na bijvoorbeeld een operatie of ziekte, waarbij de eigen regie voorop staat. Als medewerker ben je in Revitel onderdeel van een multidisciplinair zorg-, behandel- en facilitair team met onder meer verzorgenden, verpleegkundigen, verpleegkundig specialisten, fysio- en ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten, psychologen, maatschappelijk werkers. De specialist ouderengeneeskunde is medisch eindverantwoordelijk.

Bel of app met onze recruiter Celly Buters bereikbaar via . Zolang de vacature online staat, kun je reageren!


Topaz

Functie:verpleegkundige
Startdatum:24-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3754 – 3754
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Verpleegkundige Topaz 24-11-2023

Bekijk ook andere vacatures