Vacature Verpleegkundige

Verpleegkundige in Zoeterwoude

Werken bij WIJdezorg

Verpleegkundige Ouderenzorg

Als verpleegkundige verleen je verpleegkundige zorg, begeleid je cliënten en bewoners en stel je een verpleegkundige diagnose. Jij hebt de centrale rol in de uitvoering en coördinatie van de zorg. Je stemt de zorg die bij de persoon past af met verschillende collega's. Je voert verpleegtechnische handelingen uit en zorgt voor deskundigheidbevordering bij je collega's door kennis te delen. Zelfstandig werken past bij jou en je kunt verantwoordelijkheid nemen en dragen.

Over de opleiding
De duur van de volledige opleiding mbo-verpleegkundige is 3 tot 4 jaar. Je combineert het volgen van lessen met het werken in de praktijk. Afhankelijk van je vooropleiding en ervaring is het ook mogelijk om een verkort MBO Verpleegkunde traject te volgen.

Je krijgt een contract van minimaal 28 uur per week. Tijdens de opleiding word je begeleid door een ervaren collega werkbegeleider en een praktijkopleider, verbonden aan de locatie. Afhankelijk van de duur van de opleiding wissel je van werkplek, zodat je meerdere doelgroepen binnen WIJdezorg leert verzorgen.

Check of je deze opleiding kan doen
Je kunt aan deze opleiding meedoen als je:

  • een diploma VIG/MZ hebt, dan is er de mogelijkheid om de opleiding in 2,5 jaar af te ronden,
  • of een VMBO-diploma theoretische leerweg hebt,
  • of een overgangsbewijs HAVO of VWO van derde naar vierde jaar hebt.
Onze organisatie telt rond de 900 medewerkers en 500 vrijwilligers. Het merendeel van hen is werkzaam in en vanuit de zeven zorglocaties. In de uitvoering kiezen we blijvend voor onze kleinschalige en lokale aanpak.

Functie:verpleegkundige
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijdezorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Verpleegkundige Wijdezorg 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures