Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Leiden

Verzorgende IG (Huntington)

 • Informatie

  Wil jij een dag(deel) meelopen of in gesprek met een zorg-collega? Dat kan! Neem contact met ons op een wij plannen een afspraak in.

Wil jij betekenisvol werk bij het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington ter wereld? Dan zoeken wij jou als verzorgende IG voor onze afdeling Acacia!

Als verzorgende IG op de afdeling Acacia van Topaz Overduin bied jij liefdevolle zorg en begeleiding aan onze bewoners met de ziekte van Huntington. Deze doelgroep is voor veel zorgprofessionals nog onbekend, maar wij leren jou hier graag meer over. Topaz Overduin is wereldwijd het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington en heeft het Topcare predikaat voor Huntingtonzorg. Kortom, er is veel kennis en expertise in huis om goede zorg te verlenen en jou van de benodigde kennis te voorzien zodat jij jezelf straks ook specialist kan noemen.

Bekijk de video hieronder om alvast een indruk te krijgen van de doelgroep en wie weet is dit de baan die bij jou past en kom jij ons team versterken!

Samen met het multidisciplinair team van toegewijde en hardwerkende collega's zet jij je, als verzorgende IG van de afdeling Acacia, in voor onze bewoners. Belangrijk is om aan te sluiten bij de behoeften van onze bewoners en te streven naar een plek waar zij zich thuis en veilig voelen. Daar werken we iedere dag aan en maakt dat geen enkele dag hetzelfde is.

Binnen Topaz Overduin wordt hard gewerkt aan een nieuwe, moderne woonvoorziening voor bewoners met de ziekte van Huntington. Daarom is de afdeling Acacia tijdelijk gehuisvest in Topaz Zuydtwijck. Medio 2024 is de verbouwing afgerond en verhuizen de bewoners en teams terug naar locatie Overduin in Katwijk.

Wat breng je mee?

Je bent positief ingesteld, creatief en leergierig. Je hebt écht oog voor jouw medemens en houdt het woonplezier van de bewoners en het werkplezier van jou en jouw collega's in de gaten. Jij weet overzicht en rust te bewaren op moment dat dit nodig is. Met een goede dosis zelfkennis en humor ga jij elke uitdaging graag aan. Verder blijkt uit jouw profiel dat jij:

 • In hebt een diploma Verzorgende IG/MMZ (niveau 3);
 • Je bent bereid om onregelmatige diensten te draaien (dag-, avond-, nacht- en weekend);

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris van maximaal € 3.177,10 bruto per maand (FWG 35), op basis van 36 uur;
 • Een arbeidsovereenkomst voor een jaar, met daarna mogelijk een verlenging voor onbepaalde tijd;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een baan bij het grootste expertisecentrum voor de ziekte van Huntington ter wereld;
 • Een ruim aanbod aan opleidingen en de kans om door te groeien binnen Topaz;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals een fietsplan;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits at Work. Met kortingen voor o.a. Bol.comcom en Zalando;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en in goede gezondheid je werk kunt doen. Zo bieden we werkfruit aan, kun je gratis sportlessen volgen op onze locaties via Personeelsfit en kun je gebruik maken van stoelmassages. Daarnaast biedt Topaz jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale-, fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Waar ga je werken?

Verpleeg- behandel- en Huntingtoncentrum Topaz Overduin is een grote locatie gelegen aan de rand van de Katwijkse duinen. In Topaz Overduin wonen 190 bewoners verdeeld over drie doelgroepen: mensen met dementie, met psychiatrische klachten en met de ziekte van Huntington. Op de afdeling Acacia wonen mensen met Huntington. De 420 medewerkers van Overduin werken met passie en grote betrokkenheid en zijn gedreven om de beste kwaliteit zorg te bieden. De sfeer is er warm en collegiaal. Er is altijd iets te beleven in het pand of in de mooie tuin. Overduin staat midden in de Katwijkse samenleving. Dat merk je bijvoorbeeld aan het grote aantal vrijwilligers (ongeveer 260) dat binnen Overduin actief is.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. Alleen als we weten wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij hen past. Ook het hele leven van onze medewerkers is belangrijk. Als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kun je echts iets betekenen voor de bewoners/cliënten. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling. We zijn een ambitieuze organisatie. We specialiseren ons steeds meer in zorg en behandeling voor mensen met een complexe zorgvraag. We zetten in op sociale én technologische innovatie door het doen van wetenschappelijk onderzoek. Dit draagt bij aan de verdieping van de kennis die nodig is voor de best mogelijke zorg en behandeling.

Dat laten we aan jou. Ben jij na het lezen van deze vacature overtuigd dat jij en Topaz bij elkaar passen? Solliciteren kan snel en makkelijk, eventueel zonder cv en motivatiebrief. Zit je nog met vragen of heb je twijfels om te solliciteren? Neem dan gerust contact met ons op, wij staan altijd open om vragen te beantwoorden en nemen de twijfels graag bij je weg! ) vertelt je graag meer over de locatie en de afdeling. Voor vragen over het sollicitatieproces kan je appen of bellen met onze Recruiter Sylvia van Rijn ).


Topaz

Functie:verzorgende ig
Startdatum:22-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3177 – 3177
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Verzorgende IG Topaz 22-11-2023

Bekijk ook andere vacatures