Vacature Verzorgende IG

Verzorgende IG in Zoeterwoude

Verzorgende IG | Werken bij WIJdezorgWerken bij WIJdezorg

Verzorgende IG

Samen met de cliënt of de bewoner en hun mantelzorgers geef je de zorg die bij de persoon past. Je werkt samen met verschillende collega's aan het welbevinden van een cliënt of bewoner, voert verpleegtechnische handelingen uit en je bespreekt ervaringen met collega's en leert hier samen van.

Over de opleiding tot verzorgende IG (VIG)
De duur van de opleiding VIG is 2,5 à 3 jaar bij een volledig traject. Op basis van diploma en zorgervaring kun je de opleiding ook in kortere tijd volgen, namelijk 1,5 jaar. Je hebt 1 dag per week onderwijs. Je krijgt een contract van minimaal 28 uur per week. Tijdens de opleiding word je begeleid door een ervaren collega werkbegeleider en een praktijkopleider, verbonden aan de locatie.
Je wisselt 1 x van werkplek, zodat je meerdere doelgroepen binnen WIJdezorg leert verzorgen.

Check of je deze opleiding kan doen
Je kunt aan deze opleiding meedoen als je:

  • een VMBO-diploma kaderberoepsgerichte leerweg, gemengde of theoretische leerweg (zorg en welzijn) hebt,
  • of een overgangsbewijs HAVO of VWO van derde naar vierde jaar hebt,
  • of een MBO-diploma helpende Zorg en Welzijn hebt.

Onze organisatie telt rond de 900 medewerkers en 500 vrijwilligers. Het merendeel van hen is werkzaam in en vanuit de zeven zorglocaties. In de uitvoering kiezen we blijvend voor onze kleinschalige en lokale aanpak. We vinden het belangrijk om de eigenheid van de zorglocaties in hun dorpsomgeving te behouden, zeker ook omdat dit voor onze klanten een belangrijke toegevoegde waarde is.Functie:verzorgende ig
Startdatum:1-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijdezorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Verzorgende IG Wijdezorg 01-05-2024

Bekijk ook andere vacatures