Vacature Vrachtwagenchauffeur

Vrachtwagenchauffeur in Leiden

Ben jij toe aan een baan als chauffeur waarbij je in de ochtend je kinderen naar school kan brengen, en ook nog eens op tijd thuis bent voor het eten? Mag het van jou allemaal wel wat flexibeler? Dan kom ik graag in contact met jou want ik ben op zoek naar een vrachtwagenchauffeur met C rijbewijs!Als vrachtwagenchauffeur ga je met de kraakperswagen op pad naar klanten om daar het recyclebaar materiaal bij klanten op te halen. Vervolgens zorg je ervoor dat dit op de verschillende locaties terecht komt, waar ze dit vervolgens verwerken. Uiteraard zorg jij hierbij voor een volledige en juiste rittenadministratie en houdt jij jouw wagen netjes en schoon. Ook ben je in de weer met verschillende technische installaties op de wagen.

Functie:Vrachtwagenchauffeur
Startdatum:02-11-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wolfram Chain N.V. via rotterdam@wolframchain.nl of 010 - 261 5010. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Vrachtwagenchauffeur Wolfram Chain N.V. 02-11-2023

Bekijk ook andere vacatures