Vacature Vrijwilligers

Vrijwilligers in Zoeterwoude

Plaats bericht Alle berichten Buurtagenda Mijn buren Buurtnieuws Buurstand

2 april | 08:55 uur

Vrijwilligers Swetterhage | Vrijwilligers, Zoeterwoude, Gemvia-SVG Groep,regio 4 Swetterhage

volg buur

volg bericht

BEN JIJ flexibel? met mensen een praatje maken en bedienen met koffie of iets fris?

PER DIRECT GEZOCHT !!!! PER DIRECT GEZOCHT !!!!!
Wil jij een paar uurtjes in de maand een leuke en nuttige tijdsbesteding? Verwen je graag onze cliënten met een kopje koffie of thee, maak je graag een gezellig praatje met ze en wil je ze een leuk maandagavond bezorgen? Ben je enthousiast om achter een bar te staan en dit ongeveer eens per maand in het weekend te doen? Dan zoeken wij jou! Iedere maandagavond is er instuif, waarbij in een aangrenzende ruime, disco wordt gedraaid. Een bewoners draait muziek en verzorgt verzoek nummers. Een team vrijwilligers bemensen met twee personen de bar. Volgens een rooster. We zijn hierbij op zoek naar iemand die hier en daar op aansluit.
In de Zwetpolder in Zoeterwoude-Dorp ligt Swetterhage. Op deze locatie wonen, werken en recreëren ruim 300 mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Op het terrein van Swetterhage staan onder meer 41 woningen, 5 activiteitencentra, een foyer, een restaurant, een supermarkt, een bewegingsruimte en een zwembad.
Wat ga je doen?
Ongeveer eens per maand sta je op maandagavond 19.00 en 20.30 uur achter de bar in de foyer op Swetterhage. Cliënten komen hier (soms met hun begeleiders) gezellig een kopje koffie, thee of biertje drinken. Ze willen graag even met je kletsen of ze lezen een tijdschrift. Jij bent die avond verantwoordelijk voor de bar en het bijbehorende keukentje. Je zorgt dat iedereen zijn/haar bestelling krijgt, rekent dit met ze af bij de kassa, zorgt dat de keuken en bar weer netjes wordt achtergelaten, ruimt de vaatwasser af en toe in en uit en je bezorgt de cliënten van Swetterhage een leuk en gezellige instuif/disco avond. Deze vacature is ook geschikt voor studenten die vanuit hun opleiding ( SPH-Social Work) vrijwilligerswerk invullen dit komend schooljaar!
Wij bieden:

  • de mogelijkheid iets toe te voegen aan het leven van iemand met een beperking;
  • ontwikkel- / scholingsmogelijkheden;
  • goede begeleiding en een duidelijke samenwerkingsovereenkomst;
  • onkostenvergoeding en reiskostenvergoeding.
Een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) is vereist. De VOG verklaring kan kosteloos via ons worden aangevraagd.
Interesse?
Heb je interesse in deze vrijwilligersvacature? Neem contact op en kom eens vrijblijvend langs. Maak kennis en kijk of er een match is!
Solliciteren?
Neem contact op met: ( Facilitaire Dienst Swetterhage)

Functie:vrijwilligers
Startdatum:7-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Vrijwilliger
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met BUURbook via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Vrijwilligers BUURbook 07-04-2024

Bekijk ook andere vacatures