Vacature Waarnemend Ergotherapeut

Waarnemend Ergotherapeut in Leiden

Waarnemend Ergotherapeut

 • Informatie

  Op 17 november van 15:30-17:00 ben je welkom bij de openhuis borrel op locatie Overrhyn. Wij kijken uit naar je komst, tot snel bij Topaz!

 • Contactpersoon

Word jij waarnemend Ergotherapeut bij Topaz Overrhyn?
Jij wordt de ergotherapeut voor de doelgroep (kwetsbare) ouderen en chronisch zieken. De werkzaamheden zijn zeer afwisselend en bieden veel uitdaging. Denk hierbij aan het ergotherapeutisch onderzoeken en behandelen van ouderen en cliënten met een chronische ziekte. Je werkt samen met een multidisciplinair team. In dit team zitten onder andere fysiotherapeuten, logopedisten, diëtisten en de specialist ouderen geneeskunde.

Jij bent iemand die houdt van afwisseling in jouw werkzaamheden. Daarnaast vind je het fijn om direct in contact te staan met ouderen en hun familie of mantelzorgers. Je maakt makkelijk contact en leert iemand snel kennen, daardoor kijk jij verder dan alleen het ziektebeeld. Verder sta jij sterk in je schoenen en ga je graag nieuwe uitdagingen aan. Jij zoekt een werkplek waar je de ruimte krijgt om te groeien.

Wat breng je mee?

Jij bent iemand die houdt van afwisseling in jouw werkzaamheden. Daarnaast vind je het fijn om direct in contact te staan met ouderen en hun familie of mantelzorgers. Je maakt makkelijk contact en leert iemand snel kennen, daardoor kijk jij verder dan alleen het ziektebeeld. Verder sta jij sterk in je schoenen en ga je graag nieuwe uitdagingen aan. Jij zoekt een werkplek waar je de ruimte krijgt om te groeien. Verder:

 • Ben je in het bezit van een diploma hbo Ergotherapie;
 • Ben jij beschikbaar vanaf augustus 2023 voor een waarneming van 6 maanden voor circa 10 tot 16 uur per week (in overleg bespreekbaar);
 • Ben jij een enthousiaste ergotherapeut die zich graag wil ontwikkelen binnen de zorg voor chronisch zieken en kwetsbare ouderen;
 • Heb jij ervaring en/of affiniteit met het behandelen van cliënten in intramurale locaties (WLZ en GRZ).

Een baan die veel biedt

Topaz biedt goede arbeidsvoorwaarden volgens de cao-VVT, zoals;

 • Een salaris van maximaal € 4.786,82 bruto per maand (FWG 55), op basis van 36 uur;
 • Een vakantietoeslag van 8% en een gegarandeerde eindejaarsuitkering van 8,33%;
 • Een prettige werksfeer met fijne collega's
 • Ruime studie- en ontwikkelingsmogelijkheden;
 • Mooie personeelskortingen op het platform Benefits At Work. Met kortingen voor o.a. Bol.comcom en Zalando;
 • Wij hebben een vrijwillige collectieve ziektekostenverzekering en leuke extra's zoals ons fietsplan;
 • We vinden het belangrijk dat jij energiek en gemotiveerd bent waardoor je met plezier en gezond je werk kunt doen. Topaz biedt jou een vitaliteitsplatform aan om jouw mentale -, en fysieke gezondheid en leefstijl te verbeteren;
 • Topaz maakt gebruik van REIN om de talenten, kennis en vaardigheden en werkplezier van medewerkers te vergroten. REIN biedt een breed en actueel aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten voor specifiek de ouderenzorg.

Wij zijn Topaz

Ons motto is: het hele leven telt. Of mensen nu definitief bij ons wonen, tijdelijk revalideren of thuis extra ondersteuning krijgen, we kijken altijd verder dan de zorgvraag van dat moment. We zijn geïnteresseerd in het hele verhaal; hun complete levensgeschiedenis. Alleen op die manier, als we weten wie ze zijn en waar ze blij en gelukkig van worden, kunnen we ze de zorg bieden die bij ze past. Dat betekent dat ook het hele leven van onze medewerkers belangrijk is. Alleen als jij goed in je vel zit en in een prettige omgeving werkt met een fijn team, kom je tot je recht en kun je echt iets betekenen voor de bewoners. Daarom investeren we veel in je ontwikkeling en helpen we je om steeds meer eigen verantwoordelijkheid te nemen.


Topaz
Aaltje Noordewierlaan 50
2324 KS LeidenFunctie:waarnemend ergotherapeut
Startdatum:14-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4786 – 4786
Uren per week:10 – 16

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Topaz via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Waarnemend Ergotherapeut Topaz 14-11-2023

Bekijk ook andere vacatures