Vacature Werkend Kok

Werkend Kok in Leiden

Zelfstandig werkend kok


Ben jij een gepassioneerde kok die zelfstandig kan werken? Verras je graag onze gasten met heerlijke gerechten en ben je flexibel inzetbaar op verschillende tijden? Heb je een creatieve geest en denk je graag mee over de culinaire invulling van evenementen en speciale aanvragen? Daarnaast hecht je veel waarde aan een georganiseerde en nette keuken en ben je een teamspeler die goed kan samenwerken met collega's. Als dit op jou van toepassing is, dan heten we je van harte welkom bij Achmea in Leiden

Wat ga je doen?
Als Zelfstandig werkend kok bij onze locatie Achmea in Leiden speel je een essentiële rol in onze culinaire werkomgeving, oftewel de keuken. Je zult verantwoordelijk zijn voor het bereiden van gezonde en smakelijke maaltijden met verse producten. Bovendien bieden we onze klanten een unieke ervaring met live frontcooking, waar jij een belangrijke bijdrage aan levert. Daarnaast zorg je ervoor dat de keuken te allen tijde schoon en georganiseerd blijft, wat bijdraagt aan de dynamiek van ons keukenteam.


Wat bieden wij?

  • Een vast 30 uur per week.
  • Werktijden tussen 7:30 - 16:00 uur van maandag t/m vrijdag.
  • Een salaris met een maximum van €2.813 op basis van een fulltime werkweek.
  • Reiskostenregeling conform cao;
  • 25 vakantiedagen per jaar op basis van 38-urige werkweek
  • Een pensioenregeling;
  • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en groei, ondersteund door vakgerelateerde en persoonlijke ontwikkelingstrainingen. Wij investeren graag in de groei van onze medewerkers, waardoor jij je vaardigheden en carrière verder kunt ontwikkelen.
  • Een dagelijks goed verzorgde lunch in jouw eigen bedrijfsrestaurant zorgt dat je elke dag weer kan excelleren.

Wat neem je mee?

Passie voor koken: Een diepe liefde voor de culinaire kunsten en de bereidheid om innovatieve gerechten te creëren.

Proactieve houding: Bereidheid om initiatief te nemen, problemen op te lossen en een positieve bijdrage te leveren aan ons keukenteam.

Uitstekende organisatorische vaardigheden: In staat om een georganiseerde en schone keuken te handhaven, wat cruciaal is voor een soepele werking.

Goede communicatieve vaardigheden : Het vermogen om effectief te communiceren in een hectische omgeving.


Waar ga jij dit doen?
De locatie betreft een grote locatie waar jij samen met jouw team tussen de 250 en 400 gasten ontvangt en voorziet van de beste lunch. Je werkt in een pand waar meerdere bedrijven hun werk uitoefenen en gebruik maken van de faciliteiten in en rond het restaurant. Uiteraard krijg jij ook een inwerkperiode. Gedurende deze periode wordt je ingewerkt door de Chef kok en directe collega's en wordt je wegwijs gemaakt in de dagelijkse gang van zaken. Je zal tevens diverse e-learnings toegewezen krijgen om meer te weten te komen over Sodexo, haar regels en procedures.

Functie:werkende kok
Startdatum:10-01-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2813 – 2813
Uren per week:30 – 30

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Sodexo via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Werkend Kok Sodexo 10-01-2024

Bekijk ook andere vacatures