Vacature Woordje Voorzitter

Woordje Voorzitter in s-Gravenhage

Facebook Youtube

WOORDJE VAN ONZE VOORZITTER BUSINESS CLUB DE BATAAF:

Beste Business Members en tennisvrienden,

Inmiddels zitten we alweer middenin 2024 en zijn de kalenderjaren 2020 en 2021 als bijzondere jaren aan ons voorbij getrokken.

Als Business Club (BC) en tennisvereniging kunnen we stellen, dat wij juist na Covid een significante groei hebben mogen doormaken.

Eens te meer blijkt, sporten is gezond en bewegen is altijd goed, naast het onderhouden van sociale contacten.
De competitie draait op volle toeren en ons 1ste Team Hoofdklasse presteert geweldig! Op 2de Pinksterdag speelden we tegen de koploper Victoria om de winst. Bijna! Met meerdere kansen en super spannende momenten werd het uiteindelijk 4-4. Dus staan we nog steeds 2de en zullen de laatste twee wedstrijden extra spannend zijn. Eerst op 25 mei uit tegen Smash Boys (5de) en de laatste wedstrijd zal op zijn tegen ELTV (3de) en wel op 2 juni aanstaande. Alle support dus van harte welkom!

Namens BC de Bataaf en de doelen waar wij voor staan, willen wij onze leden van harte bedanken voor hun inbreng en support. Zij maken het namelijk mogelijk om het financieel rond te breien. Business Club de Bataaf is financieel heel gezond, waarmee handhaving in de komende jaren gewaarborgd blijft.

Voorts zitten we zeker niet stil qua het bedenken en invullen van mogelijke nieuwe activiteiten, waarbij jullie suggestie(s) altijd welkom zijn!

Zo waren we in februari weer in Ahoy tijdens het ABN OPEN Word Wide Tennis Tournament en volgden we in 2023 live op zee de VOLVO OCEAN RACE inclusief luxe catering en drankjes.

Er staat weer van alles te gebeuren, einde competitie feesten, club kampioenschappen, Forever Young, Van Gisbergen Open en meer…

Kortom: Rocks…! En als Business Club volgen we natuurlijk ons 1ste Team op de voet!

Wij wensen allen in het bijzonder nog hele goede gezondheid, blijf fit en beweeg veilig!

BUSINESS CLUB de Bataaf

Rob van Mastrigt
Voorzitter BC DE BATAAF
E-mail:
Telefoonnr.:: 0 40

In de basis proberen we gedurende het tennisseizoen iedere maand een activiteit of borrel voor de leden te organiseren. Het staat je vrij op deze BC avonden iemand ter kennismaking te introduceren en/ of onderling te tennissen. Tijdens de borrel (vanaf medio 18h00), waarvoor je als BC lid standaard uitgenodigd bent, wordt er ook bittergarnituur geserveerd. Een aantal maal per jaar worden hiervoor ook onze sponsoren en prospects uitgenodigd. Het is altijd goed elkaar als leden & sponsoren te ontmoeten.

Nog geen Business Club Member…? Membership op basis van factuur (aftrekbaar) met vele voordelen per jaar (zie onze enerverende agenda en evenementen van afgelopen jaar).

Indien je ook geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van Business Club - de Bataaf of in de sponsormogelijkheden of je wilt graag een bijeenkomst bijwonen, stuur a.u.b. een email aan met het verzoek om meer informatie. Wij sturen je dan per omgaande het informatiepakket toe.Functie:woordje voorzitter
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Fitnesscentrum De Bataaf via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures zoeterwoude
  2. Woordje Voorzitter Fitnesscentrum De Bataaf 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures