Vacature Zelfstandig Werkend Kok

Zelfstandig Werkend Kok in s-Gravenhage

SPECIAAL VOOR

  • Bars
    • THE HAGUE CITY CENTER - BAR

Product has been added to your cart.

Zelfstandig Werkend Kok

Van Barbecueën en Street-Food je carrière maken? Ontsteek de vlam: Wordt Zelfstandig Werkend Kok bij Kompaan Binnenhaven! (32 - 40 uur Den Haag Centrum)

De Binnenhaven Bar is verheugd een unieke kans aan te bieden voor Zelfstandig Werkend Koks… Heb je een brandende passie voor BBQ en ben je op zoek naar een baan met mogelijkheden voor zelfontwikkeling en carrièregroei ? Lees dan verder!

Wie zijn wij?

Levensgenieter, Bondgenoot, Kameraad, Handlanger en Bloedbroeder…. de geuzennamen van de bieren van onze brouwerij staan synoniem voor vriendschap . Want dáár begon het allemaal mee: twee vrienden op bieravontuur. Ondertussen zijn wij de grootstespeciaalbierbrouwerij van Zuid-Holland!

BINNENHAVEN is onze craft beer taproom in het centrum van Den Haag, die in korte tijd een grote naamsbekendheid heeft gekregen onder de liefhebbers van barbecue en bier! Met maar liefst 20 kranen, serveren wij onze eigen hyper lokaal gebrouwen bieren van onze onafhankelijke brouwerij op de Binckhorst. Zo zijn er elke maand nieuwe bieren om te proberen, en we hebben zelfs gast-bieren van bevriende brouwerijen uit binnen- en buitenland. Naast voldoende zitplaatsen binnen, beschikt de locatie over een zonnig terras nét buiten het drukke stadscentrum. Wekelijks worden er live muziek,pubquizzen en ambachtelijke bier proeverijen georganiseerd en serveert de keuken met trots een high-end barbecue en street-food menu rechtstreeks van de ingebouwde Big Green Egg kamado-style barbecue in onze keuken, wat uniek is voor centrum van Den Haag… Binnenhaven is op deze manier hard op weg om een van de beste barbecue restaurants te worden van de stad. En daarom zijn we per direct op zoek naar versterking in onze keuken !

Wat ga je doen?

Bij Kompaan Binnenhaven bouw je mee aan een unieke keukenervaring in het hartje Den Haag. Je werkt met de iconische Big Green Eggs en creëert zowel verrukkelijke vlees- als vegetarische gerechten. Naast dat onze Big Green Eggs in de keuken een unicum in het centrum van Den Haag zijn, biedt het jou de kans om jouw culinaire creativiteit volledig te benutten en onze high-end street food menu's naar een hoger niveau te tillen. Daarnaast krijg je de kans om je kennis over ambachtelijk bier te verdiepen, wat een prachtige aanvulling is op je culinaire vaardigheden.

Wie wij zoeken?

★ Wij zoeken passie! Passie voor het neerzetten van onvergetelijke barbecue- en vernieuwende street-food gerechten.
★ Bereidheid om te leren? Perfect! We waarderen enthousiasme boven puur ervaring en bieden trainingen om jouw vaardigheden naar nieuwe hoogten te tillen.
★ Een ware energieboost! Een enthousiaste aanpakker met een uitstekende planningsvaardigheid en een natuurlijke flair voor omgang met mensen past perfect in ons team.

Wat bieden wij?

★ Een gouden kans voor zelfontwikkeling en opleiding in een dynamische omgeving.
★ Ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling binnen onze organisatie.
★ Salaris tussen de €2400-3000 bruto per maand (exclusief fooi) op basis van kennis en ervaring.
★ 25 vakantiedagen bij een fulltime contract.
★ Veel operationele vrijheid in je werk.

Unieke Opleidings- en Doorgroeimogelijkheden:

★ Dag mee brouwen om van A tot Z te weten hoe de onze bieren gebrouwen worden
★ Interne producttrainingen om zo onze bier kennis en pallet te verrijken
★ Elk Kwartaal een team meeting met aansluitende borrel
★ Kwartaal coachingsgesprekken met leidinggevende
★ Werken bij een prijswinnende brouwerij
★ De allerleukste collega's ever!
★ Kerstborrel en Jaarlijkse personeel dag
★ Uiteraard een Kompaan shirt
★ Personeelskorting in de Thuishaven (Den Haag, Binckhorst) & in de Binnenhaven (Den Haag centrum) dus kom gezellig langs met vrienden en familie!
★ Samen genieten van een lekker drankje na de een drukke dag, de eerste zijn uiteraard van ons

Perks:

★ Dag mee brouwen om van A tot Z te weten hoe onze bieren gebrouwen worden.
★ Interne producttrainingen om zo onze bier kennis en pallet te verrijken.
★ Kwartaal coachingsgesprekken met leidinggevende.
★ Werken bij een prijswinnende brouwerij.
★ De allerleukste collega's ooit!
★ Kerstborrel en jaarlijkse personeel dag.
★ Uiteraard een Kompaan shirt.
★ Personeelskorting in de Thuishaven (Den Haag, Binckhorst) & in de Binnenhaven (Den Haag centrum). Kom gezellig langs met vrienden en familie!
★ Samen genieten we van een lekker drankje na een drukke dag, de eerste is uiteraard van ons.

Join our crew!

Jouw BBQ Carrière Start Hier! Grijp deze unieke kans voor zelfontwikkeling en groei mee met ons ambitieuze bedrijf. Vergeet alle deftige taal, begin je brief gewoon met "Hoi ik ben" en stuur je CV met een inspirerende motivatiebrief t.a.v. Jeroen & Jasper naar .

Functie:zelfstandig werkend kok
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2400 – 3000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Zelfstandig Werkend Kok Kompaan Binnenhaven 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures