Vacature ZIJ-Instromer

ZIJ-Instromer in Zoeterwoude

Zij-instromer verzorgende IG in het Groene Hart | Werken bij WIJdezorgWerken bij WIJdezorg

Zij-instromer verzorgende IG in het Groene Hart

JIJ wordt WIJ

Wil je de overstap maken naar de ouderenzorg maar wil je niet jarenlang terug de schoolbanken in? Zoek je werk met toekomstperspectief, waarin je écht iets kunt betekenen voor een ander? Dan is deze unieke kans binnen WIJdezorg mogelijk iets voor jou.

In een verkort werken/leren traject van 18 maanden word je volledig opgeleid tot verzorgende IG. Deze periode van anderhalf jaar is opgeknipt in zes perioden waarbij je elke twee weken een lesdag volgt en tegelijkertijd dagelijks leert en ontwikkelt in één van onze zeven zorglocaties, geworteld in de dorpen van het Groene Hart. De basisvaardigheden krijg je al snel onder de knie, maar je draait ook mee in de dagelijkse zorg.

Onze opleider maakt, naast de lessen van een docent, gebruik van gastdocenten die lessen verrijken met hun expertise en daarbuiten kun je ook een online leerplatform inschakelen. De opleidingsinstantie onderhoudt nauw contact met jouw werkbegeleider waarbij de voortgang van je studie en jouw ontwikkeling goed in de gaten wordt gehouden, zodat je uiteindelijk het felbegeerde papiertje in ontvangst kunt nemen.

Over WIJdezorg 'Iedere dag een fijne dag' is ons motto. WIJ vinden kwaliteit van leven belangrijk en de bewoner staat hierbij centraal. Welbevinden en aandacht staan bovenaan, waarbij ieders talenten, expertise en vaardigheden van belang zijn. We bieden zorg en ondersteuning waarin je als medewerker de ruimte krijgt om je te ontwikkelen. Keuzes maken vanuit eigen regie die aansluiten bij onze bewoners. Dit doen we niet alleen, maar samen met onmisbare mantelzorgers. Zo dragen we bij aan een zorgzame samenleving met gedeelde verantwoordelijkheden.

WIJ hebben opleidingsplekken voor

zij-instromers verzorgende IG/contactverzorgende niveau 3

28 uur per week
22,5 uur werk en 5,5 uur per week school

JIJ

 • hebt minimaal een afgeronde vmbo-kader opleiding
 • hebt affiniteit met de ouderenzorg
 • hebt geen bezwaar tegen het draaien van onregelmatige diensten (dag, avond en weekend)

WIJ

 • bieden jou arbeidsvoorwaarden en salaris overeenkomstig de CAO VVT, FWG 40, minimaal € 2.536,95 en maximaal € 3.502,58 bij een 36-urige werkweek
 • bieden jou een leer-arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding
 • betalen de volledige opleiding gedurende 18 maanden
 • bieden 8% vakantiebijslag en 8,33% eindejaarsuitkering
 • bieden ruim 29 vakantiedagen per jaar op basis van een 36-urige werkweek, plus de mogelijkheid om verlof te sparen
 • hebben een aantrekkelijke reiskostenregeling voor woon-werkverkeer van € 0,23 per km
 • hebben aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een bedrijfscultureel abonnement en een Personeelsvoordeelwinkel
 • zijn aangesloten bij FiscFree, waar je gemiddeld 40% korting krijgt op bijvoorbeeld een fiets, een mobiele telefoon, een computer, of op je sportschoolabonnement

Twijfel je nog om de sprong te wagen? Of wil je eerst graag meer informatie?

Functie:instromer
Startdatum:28-4-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2536 – 3502
Uren per week:28 – 28

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Wijdezorg via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures zoeterwoude
 2. ZIJ-Instromer Wijdezorg 28-04-2024

Bekijk ook andere vacatures