Vacature Administratief medewerker

Administratief medewerker in Zoeterwoude

Wij zijn per direct op zoek naar een administratief medewerker die daarnaast de marketing werkzaamheden op zich neemt. Je bent ondernemend en ondersteunend, maar ook creatief wat betreft social media. Je bent een belangrijke schakel voor de binnendienst afdeling, want je schakelt tussen de fabriek in Oostenrijk en de overkoepelende organisatie in Nederland.

Hoe ziet een dag er verder uit?

  • Je houdt je bezig met het invoeren van de in- en verkoop orders;
  • Je verwerkt de nieuwe prijslijsten en houdt deze up-to-date in het CRM systeem;
  • Je publiceert nieuwsitems op de website;
  • Je helpt de organisatie met de verschillende beurzen en evenementen.

Je bent nauwkeurig in je werk als je jouw collega’s op de verkoop binnendienst ondersteunt, maar je vindt het ook heel leuk om nieuwe content te creëren. Je leert het bedrijf elke dag een beetje beter kennen en op die manier wordt jij steeds beter in jouw werk.

Het betreft een parttime functie, waar de mogelijkheid ligt om tussen de 24 en 32 uur per week te werken.Functie:Administratief medewerker, Administratief medewerker SAP
Startdatum:11-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via e.vanmarwijk@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Administratief medewerker Olympia 11-10-2023

Bekijk ook andere vacatures