Vacature Anios Fact

Anios Fact in Leiden

GGZ Rivierduinen

ANIOS FACT-team Leiden

Leiden € 4.027 - € 6.141 per maand Wijkteam 32-36 uur, arts

Vacature details Solliciteer

Zet jouw expertise in en behandel cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening vanuit de eigen woonomgeving. Wij zijn op zoek naar een arts-assistent bij ons FACT-team van GGZ Rivierduinen in Leiden.


Als arts-assistent binnen onze FACT-team ben je, onder supervisie van een psychiater, bezig met het diagnosticeren en behandelen van cliënten met een ernstige psychiatrische aandoening (EPA). Je richt je hierbij op de somatische klachten en medische behandeling. Dit doe je zowel bij ons op locatie als bij cliënten thuis. De FACT teams van GGZ Rivierduinen werken outreachend en opname voorkomend. We werken daarbij veel samen met ketenpartners uit het sociale domein. Door de complexiteit en diversiteit van de doelgroep en het contact met externe partners is dit een ideale leerplek om je voor te bereiden op een vervolgopleiding zoals de A-opleiding of huisartsenopleiding.


Als arts-assistent draai je ongeveer 8 uur per week mee in de crisisdienst en neem je deel aan het anios onderwijs. Je krijgt de kans en mogelijkheid om diverse psychotherapeutische behandelingen te zien en er meer over te leren


Wie ben jij?

Om de functie van arts-assistent goed uit te voeren, beschik je over:

 • Een BIG-registratie als basisarts (voorzien van een AGB code);
 • Affiniteit met psychiatrie.

Waar ga je werken?

Je komt werken in het FACT-team Leiden. Onze FACT-teams behandelen en begeleiden cliënten met ernstige psychische aandoeningen vaak met ernstige problemen op verschillende leefgebieden en met ernstige maatschappelijke beperkingen in een multidisciplinaire aanpak. Ons doel is om cliënten te ondersteunen in hun herstelproces zodat zij succesvol en naar tevredenheid kunnen functioneren. Onze wijkteams zijn CCAF gecertificeerd en gericht op professionele verbetering. Kom je in één van onze teams dan kom je in een goede en open sfeer. Met elkaar hebben we veel kennis waarbij we iedere keer weer leren en veel informatie delen omdat we de casuïstiek vanuit verschillende invalshoeken bekijken. We staan open voor elkaar en zijn heel behulpzaam. We willen met zijn allen het beste voor de cliënten en dat geeft veel energie.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaar contract contract voor 32 of 36 uur conform CAO GGZ;
 • Een marktconform salaris tussen €4.027,- en €6.141,- bruto o.b.v. 36 uur p.w. (FWG 65);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal €500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voor meer informatie kun je terecht bij , recruiter: 06- of

Goed om te weten; onze sollicitatieprocedure omvat een referentiecheck en bij indiensttreding vragen we om een verklaring omtrent het gedrag (VOG).

GGZ Rivierduinen

GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten. Onze 2.100 collega's bieden zorg aan zo'n 15.000 cliënten in de gemeenten in de regio's Alphen aan den Rijn, Duin- en Bollenstreek, Gouda, Leiden, Leidschendam en Zoetermeer. Rivierduinen heeft onder andere poliklinieken, wijkteams, acute zorg, klinieken, verblijfsafdelingen, dagbesteding en een specialistische afdeling voor eetstoornissen.
Functie:anios fact
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4027 – 6141
Uren per week:8 – 8

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Anios Fact Leapfrog 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures