Vacature Application Support Engineer

Application Support Engineer in Rijswijk Zh

Parttime

32/40u

Application Support Engineer

Als application support engineer heb je een belangrijke rol bij Netive; jij bent tenslotte het eerste aanspreekpunt voor de key-users bij onze klanten. Je helpt bij het beantwoorden van technische vragen en/of problemen. Dit kan heel divers zijn; van het helpen van nieuwe gebruikers die niet de informatie zien die ze verwachten, tot het helpen van key-users met complexe vragen en/of storingen.

Je kunt goed luisteren, je vraagt door en achterhaalt zo waar de klant precies tegenaan loopt. Vervolgens ga je aan de slag met het probleem, zorg je voor de oplossing en leg je vast. Met als resultaat een tevreden klant!

Pro- actief signaleer en analyseer je (terugkerende) vragen en/of problemen en denk je mee in verbeteringen in onze applicatie. Verder monitor je dagelijks de openstaande vragen/issues vanuit het ticketsysteem, je prioriteert deze en zorgt dat deze pro-actief worden afgehandeld, via telefoon, chat of mail.

Dit breng je mee

Ontwikkeling stimuleren we bij Netive, waar we ruimte bieden om te leren. Via trainingen en on the job door o.a. actieve deelname in projecten. Wel vinden we het belangrijk dat je al over een goede basis beschikt. Doordat je ook 2e lijns support levert vinden we het belangrijk dat je al een paar jaar relevante werkervaring hebt opgedaan, denk bijvoorbeeld aan richtingen als applicatiebeheer, servicedesk en IT ondersteuning.

Je bent nieuwsgierig en neemt nieuwe informatie makkelijk tot je, je houdt de ontwikkelingen in je vakgebied bij en past dit effectief toe in je dagelijks werk. Klantvriendelijkheid zit in jouw DNA; je leeft je gemakkelijk in en speelt in op de behoeftes van de klant. Je vindt het leuk om jouw kennis over te dragen aan onze gebruikers/klanten. Complexere vragen zijn voor jou een uitdaging; je bekijkt ze vanuit verschillende invalshoeken en zo kom je tot creatieve oplossingen.

Nétive VMS als bedrijf

Nétive VMS ontwikkelt software waarmee organisaties het gehele recruitment- en administratie traject van vaste en flexibele arbeid kunnen digitaliseren; van vacature tot factuur. Dit gebeurt via een Vendor Management System (VMS). Plezier, integriteit, innovativiteit en verbinding kenmerken onze organisatie.

Om innovatie te bevorderen is er regelmatig ruimte om te werken aan eigen projecten om samen nog beter te worden. We vieren successen groot en klein en er is alle ruimte om volledig jezelf te zijn.

Over Nétive VMS

Plezier, verbinding, integriteit en innovatie kenmerken onze organisatie, waar door een team van 65 bevlogen collega's gewerkt wordt aan onze software-applicatie. Onze applicatie stelt organisaties eenvoudig in staat om hun personeelsbestand op- en af te bouwen.

We zijn gehuisvest in een goed bereikbaar kantoor in Rijswijk. Om innovatie te bevorderen is regelmatig ruimte om te werken aan eigen projecten om samen nog beter te worden. We vieren grote en kleine successen en er is alle ruimte om volledig jezelf te zijn.

Link icoon

In het kort:

Ervaringsniveau

Medior (2-5 jaar)

Nétive VMSFunctie:application support engineer
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Application Support Engineer Nétive VMS 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures