Vacature Assistant Shopmanager Vero Moda

Assistant Shopmanager Vero Moda in Leiden

AdCode: 13623

Als Assistant Shopmanager (28u/week) bij VERO MODA speel je een belangrijke rol in het dagelijkse reilen en zeilen van de winkel. Je ondersteunt de Shopmanager bij het aansturen van het team, het behalen van de vooropgestelde targets en het creëren van een optimale winkelervaring voor al onze klanten. Je bent verantwoordelijk voor verschillende taken: het geven van service, het leiden van de winkel en vooral: het motiveren van je collega's.

Samen met je collega's werk je elke dag aan het maximaliseren van de omzet en zorg je dat iedereen efficiënt te werk gaat. Je draagt bij aan een uitstekende klantenservice en maakt er je missie van om je collega's hier op elk moment in te trainen en coachen. Door het delen van jouw kennis en commercieel inzicht zorg je ervoor dat zij hun job helemaal ownen en klanten op een professionele manier kunnen bijstaan.

Een ander belangrijk aspect is het verzorgen van de look en feel van de winkel. Je staat erop dat de shop er steeds piekfijn uitziet en dat onze collecties op een aantrekkelijke manier gepresenteerd worden. Je beheert de voorraad en zorgt dat deze op elk moment klopt. Orde en netheid zit in je bloed en je trekt dit dan ook naadloos door van de winkelvloer tot achter de schermen.

Naast jouw voortreffelijke communicatie-skills heb je ook uitstekende organisatievaardigheden. Je leert planningen maken en hebt een kritische kijk op targets en budgetten. Je kan goed multitasken en met je leiderschapskwaliteiten draag je bij aan een positieve werkomgeving en een goede teamspirit. Met jouw open houding weet iedereen dat ze bij jou altijd terecht kunnen voor een gesprek.

Bij VERO MODA streven we ernaar om een positieve werkomgeving te scheppen waar alle medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen. We geloven in het belonen van hard werken en de toewijding in je functie. Verder krijg je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen of om net je eerste stappen te zetten in een leidinggevende functie. Aanvullend bieden we je ook:

  • Een contract van onbepaalde duur
  • Maaltijdcheques
  • Een interessant bonussysteem
  • Personeelskorting op alle merken binnen BESTSELLER
  • Woon-werkvergoeding of verhoogde terugbetaling op openbaar vervoer
  • De mogelijkheid tot doorgroeien

ABOUT VERO MODA
Fashion is something we do together - a collective sense of togetherness and belonging.

VERO MODA is BESTSELLER's first fashion label and one of the most recognisable high-street European fashion brands - appealing to all generations, with an authentic and honest expression of style.

Functie:assistant shopmanager vero moda
Startdatum:05-06-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Assistant Shopmanager Vero Moda Bestseller 05-06-2024

Bekijk ook andere vacatures