Vacature Culture Lead / Lead HR

Culture Lead / Lead HR in s-Gravenhage

People & Culture Lead / Lead HR (24-36 uur)

Ben jij proactief en wil je bijdragen aan de verdere ontwikkeling van het team en de cultuur, binnen een scale up met veel ambitie en een mooie purpose? Lees dan snel verder!

Over Privacy Company


Privacy is één van de belangrijkste maatschappelijke thema's van dit moment. Onze missie? Die is daarmee relevanter dan ooit. Wij helpen onze klanten in binnen- en buitenland met praktisch advies en software om privacy- en beveiligingsrisico's te beperken. Dit doen we voor een grote variatie aan klanten, vanuit Den Haag en Berlijn en altijd met een klantgerichte aanpak. Zo dragen bij aan een écht privacy-vriendelijke organisatiecultuur. En stellen we ons team in staat om dit vol passie en met de juiste people support te doen.
Wil je meer over ons weten? Bekijk dan hier onze website.


Waar houd je je mee bezig?


Binnen het People & Culture domein heeft Privacy Company het afgelopen jaar hard gewerkt om de basis voor recruitment, persoonlijke ontwikkeling, arbeidsvoorwaarden, training en arbeidsmarktcommunicatie neer te zetten. Dit is dus een perfect moment om het stokje over te pakken en dit met jouw kennis en ervaring verder te professionaliseren.
In jouw rol als People & Culture Lead ben jij sparringpartner voor het management, Lead van het (toekomstige) People & Culture team en zorg je voor de doorvertaling van de business doelen naar de strategische people doelen en interventies. Je coacht managers en team leads op basis van jouw kennis, data en inzichten over HR en neem je deel aan hun managementteam overleggen. Je bent een activist in het bewaken van onze fijne bedrijfscultuur, de trekker van de reguliere HR-processen en neemt de organisatie mee in de veranderingen die bij verdere groei komen kijken. Je rapporteert aan de Director Corporate Affairs. In jouw rol als toekomstige Team Lead word je op korte termijn met je team verantwoordelijk voor het gehele HR-domein, o.a. people strategie, beleid, arbeidsvoorwaarden, interne communicatie, learning & development, recruitment en de administratie. In de huidige opzet start je als de linking pin naar een gedeeld Shared Service team verantwoordelijk voor de HR-administratie en recruitment. We vertellen je tijdens een kennismaking graag meer over de huidige opzet en mooie groei ambities.


Wat breng je mee?

 • HBO/WO werk- en denkniveau;
 • Afgeronde opleiding HRM of gelijkwaardige opleiding;
 • 4-7 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie;
 • Flexibel, resultaatgericht, proactief en positief;
 • Goed zakelijk inzicht, strategisch denken én goed met mensen
 • Goede kennis van sociale en arbeidsrechtelijke wet- en regelgeving en in staat waar nodig te vertalen naar HR-beleid en regelingen;
 • Vloeiend in Nederlands en Engels;
 • Interesse in privacy is een pré.

Je komt te werken bij een ambitieuze en informele organisatie met gedreven collega's die altijd voor elkaar klaarstaan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Kortom, een omgeving waar je echt het verschil kunt maken.
Verder bieden wij:

 • Een salaris van € 4.213, - tot € 6.018, - voor een fulltime dienstverband
 • Een functie voor minimaal 24 en maximaal 36 uur;
 • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld;
 • Een goede pensioenvergoeding;
 • Een passende reiskostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en een persoonlijk ontwikkelplan;
 • Je werkt thuis of op ons kantoor in Den Haag;

App of bel gerust even met op 3, Director Corporate Affairs, met vragen over de rol of de procedure. Je kunt je vraag ook stellen via . Wie weet zien we jou snel bij ons op kantoor!Functie:culture lead / hr
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:4213 – 6018
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Culture Lead / Lead HR Privacy Company 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures