Vacature Bestuurssecretaresse

Bestuurssecretaresse in Leiden

GGZ Rivierduinen

Bestuurssecretaresse

Leiden € 2.677 - € 4.180 per maand Rivierduinen 32-36 uur, management en ondersteuning

Vacature details Solliciteer

Welke uitdaging ga je aan?

Deze uitdaging is voor jou, als je sterk bent in plannen en organiseren! Jij voelt je thuis in een bestuurlijke en beleidsmatige omgeving. En je hebt zin in een job waar je de sleutelfiguur bent die zorgt voor de verbinding van de raad van bestuur met in- en externe betrokkenen!


Welke uitdaging ga je aan?

Als bestuurssecretaresse ben je de rechterhand van de raad van bestuur en de bestuursstaf. Je bent proactief en biedt ondersteuning als aanspreekpunt bij in- en externe vragen. De raad van bestuur van GGZ Rivierduinen bestaat uit twee bestuurders die collegiaal samenwerken. In deze zelfstandige en afwisselende functie ondersteun je in de eerste plaats de bestuurder met een zorginhoudelijke achtergrond (psychiater). Beide bestuurders hebben een breed samengestelde portefeuille waarin de verantwoordelijkheid voor de zorg en de bedrijfsvoering is verdeeld.


Je bent samen met je collega-bestuurssecretaresse verantwoordelijk voor de secretariële, organisatorische en administratief ondersteunende werkzaamheden van de raad van bestuur, de raad van toezicht en de bestuursstaf. Een belangrijk onderdeel daarvan is complex agendabeheer. Hierbij werken we met iBabs. Je hebt daarnaast het vermogen om snel te anticiperen op zaken die voorbij komen en bent accuraat. Hierdoor help je mee om de voortgang en de kwaliteit van het werk van jezelf en anderen goed te laten verlopen. Je signaleert actiemomenten en attendeert betrokkenen daarop. Je ondersteunt (de voorbereiding op) een aantal overleggen. Notuleren kan een onderdeel zijn van de werkzaamheden.


Als bestuurssecretaresse verzorg je alles tot in de puntjes, houd je van structuur en ga je door tot alles geregeld is. Je bent een teamspeler, werkt graag samen en bent in staat om verbanden te leggen.


Eén van jouw specifieke aandachtsgebieden is de raad van toezicht. De raad van toezicht bestaat uit zes leden die verantwoordelijk zijn voor het interne toezicht op het bestuur van GGZ Rivierduinen. Hierbij werk je nauw samen met de bestuurssecretaris.


Wie ben jij?

Je bent iemand die gewend is om zelfstandig te werken en bent stressbestendig. Je bent een no-nonsense type, energiek en vindt het leuk om mee te denken. Je komt in een team te werken waar aandacht is voor werkplezier én voor elkaar.

Wat deze functie uniek maakt, is de intensieve betrokkenheid op zowel het niveau van de directie, de raad van bestuur als de raad van toezicht. Onder andere gericht op agendabeheer en het waarborgen van tijdige levering van alle benodigde documenten. De functie omvat het zorgvuldig voorbereiden van talrijke bijeenkomsten. Jij schakelt op de achtergrond met allerlei belanghebbenden zodat de bijeenkomsten goed voorbereid kunnen plaatsvinden. Hierbij werk je nauw samen met de bestuursstaf.

Voor het uitoefenen van deze functie vragen wij verder:

 • Hbo werk- en denkniveau en vakkennis op het niveau van directiesecretaresse/bestuurssecretaresse;
 • Een aantal jaren relevante werkervaring op directie- /bestuursniveau, dan wel (senior) managementniveau;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Je hecht waarde aan integriteit en ethisch gedrag;
 • Interesse in het werkveld van de ggz.

Hoe ziet jouw team eruit?

Locatie: Leiden

Het secretariaat bestaat uit twee bestuurssecretaresses, beiden werkzaam voor één bestuurder, met ieder specifieke aandachtsgebieden. Je neemt voor elkaar waar wanneer nodig. Uiteraard werk je nauw samen met de raad van bestuur, de bestuursstaf, maar ook met de rest van de organisatie en externe partijen. Kortom, een echte spilfunctie.

Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

Naast dat je in een inspirerend team komt te werken, bieden we je uiteraard een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden. Zo krijg je van ons:

 • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €2.677,- en €4.180,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 50 conform CAO GGZ) Met ingang van 01-01-2024 zullen de salarissen stijgen met 2%;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie uren;
 • Jaarlijks een balansbudget van maximaal € 500,- voor persoonlijke ontwikkeling, extra verlofuren of uit te betalen als bruto loon;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt om zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling te volgen.

Heb je vragen over de inhoud van de functie? Neem dan contact op met Tessa Faas, bestuurssecretaris 2 of via . Voor alle overige vragen kun je contact opnemen met , of via .Functie:bestuurssecretaresse
Startdatum:09-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2677 – 4180
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leapfrog via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Bestuurssecretaresse Leapfrog 09-11-2023

Bekijk ook andere vacatures