Vacature BID Manager

BID Manager in s-Gravenhage

Bid Manager - Bid Management

0

Menu

Bid Manager - Bid Management

Den Haag

Bid Manager - Bid Management

Wil jij een cruciale rol spelen binnen ons Bid Management team, waar je samenwerkt met Account Managers en Business Consultants om hoogwaardige voorstellen te realiseren voor (inter)nationale projecten? Bij Odido, krijg je de kans om bij te dragen aan onze ambitie om technologie toegankelijk te maken voor iedereen, terwijl je profiteert van een inspirerende werkomgeving, hybride werkopties en uitgebreide ontwikkelingsmogelijkheden. Druk op de knop en solliciteer vandaag nog om deel uit te maken van ons team en samen vooruitgang te boeken!

Dit ga je doen


Je komt werken binnen de afdeling Bid Management. Bid Management maakt onderdeel uit van de afdeling Sales. Je werkt nauw samen met Account Managers, Business Consultants en verschillende stakeholders. Je realiseert kwalitatief hoogwaardige beantwoordingen van nationale en internationale Request for Proposals, Request for Information, Request for Quotation en (Europese) aanbestedingen zodat een maximale win-ratio wordt behaald. Je houdt je daarnaast ook bezig met het te voeren beleid, de bid strategie en voert de regie over bidtrajecten.

Verder houdt je je bezig met:

 • Het versterken van nationale en internationale Sales afdelingen bij complexe bidtrajecten door het op projectmatige wijze voeren van de regie van het bidtraject.
 • Het kwalificeren van opportunities tijdens het (pre) sales traject en gedurende het bid proces. Adviseren in een "bid" of "no bid" beslissing.
 • Het beïnvloeden van Sales trajecten door aanwezigheid bij (pre) sales gesprekken en evaluatiegesprekken bij klanten.
 • Het voeren van contractonderhandelingen binnen vooraf gestelde kaders.
 • Het opmaken van afwijkende of complexe contractdocumenten en de borging ervan binnen de organisatie.

Samen zijn we

We zijn Odido, de nieuwe provider van Mobiel, Glasvezel en TV. En met bijna 2.000 collega's laten we zien dat telecom beter kan. Want technologie is er voor iedereen. Waar je ook vandaan komt, waar je ook heengaat. Met Odido doet iedereen mee aan de digitale wereld. Dat is onze ambitie. Iedereen bij Odido bouwt mee aan een merk dat menselijk, optimistisch en vooruitstrevend is. Is dat ook echt wat voor jou? Dan passen we goed bij elkaar.

Hier staan we voor

Onze naam - je kan hem ook van achteren naar voren lezen - bestaat uit verschillende vormen. Die samen een eenheid zijn. Want dat is hoe we naar de wereld om ons heen kijken. Als een plek waar mensen, hoe verschillend ook, samen vooruitgaan. We zijn er voor elkaar. We kijken altijd wat er kan.

We vieren diversiteit en zetten ons in voor een inclusieve werkomgeving met gelijke kansen voor iedereen. Dat klinkt goed natuurlijk. Maar we laten het niet bij mooie woorden: bij Odido zijn we erkend Top Employer. Een bevestiging waar we trots op zijn.

Dit hebben we voor je

 • Goed salaris en variabele bonusregeling;
 • Hybride werken;
 • Goede pensioenregeling;
 • 30 vakantiedagen (als je fulltime bij ons werkt), een extra vrije dag na Hemelvaart en inwisselbare feestdagen;
 • Een Odido abonnement;
 • Veel doorgroei- en leermogelijkheden;
 • Persoonlijk jaarlijks leerbudget en ruim 200 digitale trainingen en cursussen;
 • Workshops, learningweeks, jaarlijkse skitrip, leuke uitjes en feesten.

Dit breng je mee

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ten minste 4 jaar relevante werkervaring;
 • Minimaal 2 jaar ervaring in bid management binnen een business to business omgeving;
 • Projectmanagement ervaring;
 • Inhoudelijke Kennis van Europees aanbestedingsrecht;
 • Juridische kennis om overeenkomsten en voorwaarden te kunnen beoordelen (pre);
 • Kennis van vaste en mobiele telefonie, geïntegreerde totaaloplossingen (Cloud oplossingen) LAN Access en Mobile Managed Services (pre);
 • In staat zijn om in een "Sales" werkomgeving technische vereisten in een bid commercieel te beantwoorden;
 • Communicatief vaardig en uitstekende beheersing van de Nederlands en Engelse taal, in woord en geschrift.

Elke dag leren

Bij Odido leren we elke dag. Allemaal. Je bent zelf verantwoordelijk voor je ontwikkeling. Daarom bepaal je zelf hoe, wat en wanneer je leert. We hebben meer dan 200 digitale trainingen waarmee je aan professionele én persoonlijke doelen kan werken. Aan ouderwetse functioneringsgesprekken en beoordelingen doen we niet. Je houdt je manager en je collega's op de hoogte van je doelen en de voortgang: jij hebt de regie.

Druk op de knop

Ben je net zo enthousiast over Odido als wij? Dan zijn we vast een goede match. We kijken naar je uit. Solliciteren doe je via de sollicitatieknop. Zo gebeurd.

Wat leuk dat je solliciteert bij Odido.

1


Na ontvangst van je gegevens ontvang je een berichtje van een van onze talent acquisition specialisten.

Bij een eerste gesprek maak je kennis met je nieuwe manager en wellicht ook al een toekomstig teamlid. In dit gesprek gaan we vooral kijken waar jij blij van wordt en of wij jou kunnen bieden wat je zoekt. Is er sprake van een match dan volgt er een tweede gesprek.

In het tweede gesprek ga je dieper op de functie in en maak je kennis met je toekomstige teamleden.

Bij een derde gesprek ben je er bijna. Hierin worden nog resterende vragen beantwoord en indien van beide kanten enthousiast, arbeidsvoorwaarden afgestemd.

We doen het hele proces ons uiterste best om zo snel mogelijk te reageren.

Duurt het te lang? Neem dan even contact op met de talent acquisition specialist die bij de vacature vermeld staat.Functie:bid manager
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. BID Manager Odido 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures