Vacature Marketingcommunicatie Adviseur

Marketingcommunicatie Adviseur in s-Gravenhage

Vacatureoverzicht

Met onze diensten bedienen we alle doelgroepen in de zorg en werken we hard aan goede afspraken en toepassingen voor de zorg.

hbo/wo

Hybride - Den Haag

Sluitingsdatum: 08 jun 2024

Wil jij een bijdrage leveren aan betere zorg? VZVZ wil de kwaliteit, veiligheid en efficiëntie van de gezondheidszorg verbeteren door zorgverleners beter te laten samenwerken. Dit doen we door beveiligde en gestandaardiseerde elektronische uitwisseling van medische gegevens mogelijk te maken en het gebruik te stimuleren. Is werken in een leuk team aan maatschappelijk relevante thema's binnen een complex stakeholderveld iets voor jou? Solliciteer vandaag nog!

0-25,5 uur deels vast/flexibel

mbo

Den Haag

Sluitingsdatum: 05 jun 2024

Ben jij gedreven, dienstverlenend en beschik je over een echte hands-on mentaliteit? Wil je meebouwen aan de toekomst van de zorg vanuit het hart van de digitale zorgcommunicatie in Nederland? Solliciteer dan op de functie van receptie / facilitair medewerker bij VZVZ!
Waarom je als receptie / facilitair medeweker bij VZVZ wilt werken?
• Je hebt een belangrijke rol. Je bent het eerste aanspreekpunt voor klanten en hebt met iedereen binnen onze organisatie contact.
• In je werk is geen dag hetzelfde. Je taken zijn divers van receptietaken tot allerlei voorkomende werkzaamheden in het kantoorgebouw.
• Servicegerichte dienstverlening. Je krijgt de mogelijkheid om waarde toe te voegen om een optimale klantbeleving en kwaliteit van dienstverlening te kunnen bieden.
• Humor op het werk. Je werkt in een goed team met een fijne werksfeer, waar collega's voor elkaar klaar staan en samen lachen.

32 - 40 uur

hbo

Hybride - Den Haag

Sluitingsdatum: 04 jun 2024

Wil je met jouw marketingkennis en ervaring de zorg een stukje beter maken? Solliciteer dan nu op de vacature Marketingcommunicatieadviseur!
Waarom je als marketingcommunicatieadviseur bij VZVZ wilt werken?
• We willen je zien ontwikkelen en daarom bieden we je vanaf je eerste dag diverse opleidingsmogelijkheden;
• In je werk is geen dag hetzelfde. Je bent bij elke stap van het marketingproces betrokken;
• Impactvolle dienstverlening. Je krijgt de mogelijkheid om te werken aan dienstverleningen die betekenisvol zijn voor de kwaliteit van de zorg.

Bij VZVZ zijn we de drijvende kracht achter programma's en diensten die bijdragen aan het uitwisselen van medische gegevens in de zorg. We opereren binnen complexe omgevingen en dragen bij aan maatschappelijk relevante projecten.

Paginering

Vragen over werken bij VZVZ?

Neem contact op met via of .Functie:adviseur marketingcommunicatie
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Marketingcommunicatie Adviseur VZVZ 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures