Vacature Cliëntondersteuner Gemeente

Cliëntondersteuner Gemeente in Zoeterwoude

Cliëntondersteuner

 • 12 uur p.w.
 • Max. € 4.372,- p.m.
 • Locatie: Zoeterwoude
 • Solliciteren kan t/m 6 december 2023

Als Cliëntondersteuner vergroot je de zelfredzaamheid en de participatie van de cliënt en verbeter je de mogelijkheden van de cliënt in de maatschappij.

Dit ga je doen

In de rol van Cliëntondersteuner ondersteun je mensen met een beperking in de gemeente Zoeterwoude. Tevens bied je ondersteuning op alle terreinen van het dagelijks leven: opvoeding en ontwikkeling, leren en werken, regelgeving en geldzaken, samenleven en wonen. Hierbij betrek je een relevant netwerk en andere professionals. Zo vergroot je de zelfredzaamheid en participatie van de cliënt en verbeter je de mogelijkheden van de cliënt in de maatschappij.

Zo maak jij het verschil

Jij kunt het verschil maken in deze rol omdat jij beschikt over een zelfstandige, daadkrachtige instelling gecombineerd met goede communicatieve vaardigheden en het vermogen om op afstand te werken, welke cruciale eigenschappen vormen in de moderne wereld. Deze kwaliteiten, aangevuld met diepgaande kennis van complexe systemen zoals gezinsdynamiek, stellen jou als professional in staat om signalen te herkennen, risico's in te schatten en effectieve interventies te ontwikkelen. Dit leidt niet alleen tot persoonlijk succes maar draagt ook bij aan positieve veranderingen in de samenleving.

5 redenen waarom dit iets is voor jou

 1. Je hebt een afgeronde hbo opleiding, bij voorkeur MWD of SPH.
 2. Je hebt werkervaring met cliënten met een (licht) verstandelijke beperking, niet-aangeboren hersenletsel (NAH), chronische aandoeningen of lichamelijke- dan wel psychiatrische beperkingen.
 3. Je hebt kennis van de regionale en lokale sociale kaart en sociale wet- en regelgeving.
 4. Je hebt een out of the box instelling die kansen ziet en benut.
 5. Je bent een verbindende en inspirerende kracht en neemt proactief positie in.

Hier mag je op rekenen

 • Een brutosalaris van maximaal € 4.372,- (op basis van een 36-urige werkweek), conform schaal 8 van cao Sociaal Werk.
 • Individueel Keuze Budget voor extra flexibiliteit in arbeidsvoorwaarden als vakantiegeld, een 13e maand en verlofuren.
 • Persoonlijk opleidingsbudget en onbeperkt toegang tot het digitale trainingsaanbod van GoodHabitz.
 • Een uitdagende afwisselende functie, in eerste instantie voor de duur van 1 jaar vanwege ziektevervanging.
 • Alle overige arbeidsvoorwaarden volgens cao Sociaal Werk.

Hier kom je terecht

Binnen MEE ZHN werk je samen met enthousiaste collega's die elke dag werken aan de taak die zij zichzelf gegeven hebben: 'meedoen mogelijk maken'.

Jouw rol binnen MEE ZHN brengt je in contact met een netwerk van maatschappelijke organisaties, waaronder JESS, JongLeren, MEE ZHN en Wijkz, alle gefaciliteerd door Xtra. Binnen deze krachtenbundeling draait het om op een verbindende en inspirerende manier samenwerken en positie innemen om impact te maken voor een samenleving waarin iedereen meetelt en de kans krijgt mee te doen.

Het sollicitatietraject

Uiterlijk 5 werkdagen na sluitingsdatum ontvang je bericht of je wordt uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Na het kennismakingsgesprek volgt (eventueel) een tweede gesprek en bij wederzijds enthousiasme heb je het arbeidsvoorwaardengesprek. Na je arbeidsvoorwaardengesprek kun je jouw contract digitaal ondertekenen en is het alleen nog afwachten tot je eerste werkdag!

Contact

Wil je even sparren over de functie en deze vacature?
Bel, app of mail Marjolein van den Broek, Manager: / .Functie:cliëntondersteuner gemeente
Startdatum:26-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:4372 – 4372
Uren per week:12 – 12

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met MEE ZHN Lisse via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Cliëntondersteuner Gemeente MEE ZHN Lisse 26-10-2023

Bekijk ook andere vacatures