Vacature Logistiek

Logistiek in Leiden

Voor een logistiek bedrijf binnen de voedingsmiddelenindustrie zijn wij momenteel op zoek naar een EPT-chauffeur voor de dagdienst. Als EPT-chauffeur kun je rekenen op een aantrekkelijk salaris tot €2600,- bruto per maand. Binnen deze functie ga je aan de slag bij een vooraanstaand internationaal bedrijf, gespecialiseerd in de import en export van voedingsmiddelen. Werken bij dit bedrijf biedt diverse voordelen, waaronder de kans om met een prominent merk te werken dat aanzienlijk groeipotentieel heeft. Je vervult een gevarieerde en boeiende rol binnen een sterk internationaal bedrijf met een familiaire cultuur en betrokken collega's. Bovendien ontvang je elke maand een pakket met artikelen uit het assortiment. Als je interesse hebt, aarzel dan niet en lees snel verder voor meer informatie!

Als EPT-chauffeur ben jij belast met het verdelen van verpakkingen, grondstoffen en afgewerkte producten over hoge stellages. Een andere verantwoordelijkheid van jou is het actief meedenken bij het opzetten van de indeling van het vrieshuis. Daarnaast draag jij de verantwoordelijkheid voor: 

  • Het besturen van de nieuwste hef/reachtrucks.
  • Meedenken bij de inrichting van het magazijn.
  • Dagelijks het vrieshuis indelen en de planning realiseren.
  • Het afhandelen van administratieve handelingen.Functie:Logistiek, Logistiek medewerker
Startdatum:09-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2200 – 2600
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Logistiek Pro Industry 09-10-2023

Bekijk ook andere vacatures