Vacature Manager Behandelzaken & Psychiater/ Klinisch Psycholoog/ GZ Psycholoog of Verpleegkundig S

Manager Behandelzaken & Psychiater/ Klinisch Psycholoog/ GZ Psycholoog of Verpleegkundig S in Leidschendam

GGZ Rivierduinen logo

Manager Behandelzaken & Psychiater/ klinisch psycholoog/ GZ psycholoog of verpleegkundig specialist

 • Leidschendam
€ 4.108 - € 10.376 per maand Polikliniek volwassenen 32-36 uur, management en ondersteuning, psychiater, psychologen, verpleegkundige

Welke uitdaging ga je aan?

Herstelgerichte zorg is waar jij voor staat! Wil jij jouw kennis en ervaring in de psychiatrie combineren met een leidinggevende functie? Dan is de polikliniek Volwassenen in Leidschendam op zoek naar jou!


Jouw rol als manager behandelzaken (8 uur per week) weet je goed te combineren met de rol van regiebehandelaar . Met jouw verbindend vermogen draag je bij aan een optimale samenwerking binnen de afdeling. Je geeft coachend leiding aan het multidisciplinair team en je stuurt, op een natuurlijke manier, op resultaat en ontwikkeling. Als teamplayer zorg je voor een positieve en deskundige sfeer waarin de teamleden hun expertise volledig kunnen inzetten voor de cliënt en poli.

Dit doe je door;

 • Het hebben van een actieve rol in de inhoudelijke doorontwikkeling van de poli, zoals het doorontwikkelen van de poliklinische zorg;
 • Het stellen van indicaties en behandelen van cliënten met stemmings,- angst- en somatoforme stoornissen en/of persoonlijkheidsproblematiek waaronder de uitvoering van farmacotherapeutische en psychotherapeutische behandelingen;
 • Het betrokken zijn als regiebehandelaar bij de behandelingen van de collega-behandelaren waarbij je hen adviseert waar nodig. Psychiaters draaien mee in de dienstroosters van de acute dienst, dit betekent beschikbaarheid zowel binnen, als buiten kantoortijden.

Wie ben jij?

Verbindend en ontwikkelingsgericht: dit ben jij als onze nieuwe collega en manager behandelzaken. Als stevige professional sta je niet alleen in voor de beste zorg voor onze cliënten, je zorgt ook voor jouw team. Dit doe je door jouw tweedelige rol als manager en professional op een goede manier te combineren waarbij zorginhoud en beleidsvoering elkaar positief aanvullen. Wil je echt slagen in deze rol, dan vinden wij onderstaande bij jou terug:

 • Een BIG-registratie als psychiater/ klinisch psycholoog/ GZ psycholoog of verpleegkundig specialist;
 • Ervaring in de specialistische GGZ;
 • Je benut je communicatieve vaardigheden in contact met cliënten, maar ook in contacten met medewerkers en ketenpartners;
 • Je bent flexibel, ondernemend en voelt je als een vis in het water in een veranderende/ verbeterende omgeving (waar je aan kunt bouwen).

Ervaren als psychiater/klinisch psycholoog/ GZ psycholoog of verpleegkundig specialist, maar nog geen leidinggevende ervaring? GGZ Rivierduinen faciliteert graag in jouw persoonlijke ontwikkeling en professionele groei en biedt bijvoorbeeld begeleiding van een ervaren manager behandelzaken.

Waar ga je werken?

Op de polikliniek volwassenen Leidschendam krijg je te maken met een uniek en complex werkterrein. We bieden met ca. 16 FTE, op onze generalistische poli behandeling aan cliënten met een breed scala aan (co-morbide) psychiatrische problematiek.

Ons team bestaat uit verschillende hulpverleners: psychiaters, psychiatrisch verpleegkundigen, basis-/gz-/klinisch psychologen, verpleegkundig specialist, arts-assistenten en een SPV. Daarnaast zijn er ook een aantal opleidingsplekken voor diverse disciplines, waarbij er een veilig leerklimaat aanwezig is. Het uitgangspunt van het team is om door middel van onze behandelingen samen met de cliënt te werken aan de weg naar herstel en de cliënt de regie over zijn/haar leven te laten behouden. We zijn een hecht team dat goed op elkaar is ingespeeld. We zijn behulpzaam en betrokken naar elkaar en hebben wederzijds vertrouwen hoog in het vaandel staan.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een onbepaalde tijdcontract voor 32-36 uur (afhankelijk van je wensen);
 • Een marktconform salaris, afhankelijk van professionele achtergrond;
 • De mogelijkheid om je functie zodanig in te richten dat deze aansluit bij jouw ambities;
 • Een management toeslag van 5% over het bruto jaarsalaris;
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Voor inhoudelijke vragen kun je contact opnemen met Wendelien Merens (Directeur behandelzaken) via .

Heb je vragen over de procedure? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .Functie:manager & psychiater/ psycholoog/ specialist
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Manager Behandelzaken & Psychiater/ Klinisch Psycholoog/ GZ Psycholoog of Verpleegkundig S Stichting Rivierduinen 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures