Vacature Manager Personeels- en Salarisadministratie

Manager Personeels- en Salarisadministratie in Leiden

GGZ Rivierduinen logo

Manager Personeels- en salarisadministratie

 • Leiden
€ 3.541 - € 5.335 per maand Directie/management 36 uur, management en ondersteuning

Welke uitdaging ga je aan?


Werken binnen een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid in een maatschappelijke omgeving is een baan die bij je past. Meehelpen aan het vormgeven van een veranderende organisatie waarbij je het verschil kunt maken. GGZ Rivierduinen is op zoek naar een Manager Personeels- en salarisadministratie die de uitdaging aangaat een toekomstbestendige afdeling neer te zetten.


Als Manager personeels- en salarisadministratie ben je de drijvende kracht achter ons team (11 medewerkers). Het team is het eerste aanspreekpunt voor medewerkers en leidinggevenden voor operationele en cao-vraagstukken, verantwoordelijk voor de personeel- en salarisadministratie en inrichting en beheer van het personeelsinformatiesysteem (de software van VISMA). Het uitdagende aan deze functie is dat we een actieve rol verwachten om de verdere ontwikkeling van onze HR-dienstverlening, richting onze medewerkers en leidinggevenden verder vorm te geven. Alsmede de implementatie van wetgeving die van invloed is op de personeels- en salarisadministratie.


Dit doe je door;

 • Beleidsontwikkeling en projectdeelname, vooral samen met HR-advies, waarbij PSA zich richt op de uitvoerbaarheid en implementatie. Continu evalueren, verbeteren en optimaliseren van de werkprocessen van de afdeling met als doel de best mogelijke dienstverlening naar leidinggevende en medewerkers. Het optimaliseren van de digitale werkprocessen (HR systeem en roosterapplicatie) zijn hier een belangrijk onderdeel van net als de doorontwikkeling van de service en dienstverlening van het team;
 • Bijdragen aan de ontwikkeling van de medewerkers binnen jouw team, zowel op persoonlijk als vakinhoudelijk vlak;
 • De samenwerking opzoeken binnen de organisatie en een positieve bijdrage leveren in het HR cluster.

Wie ben jij?


Jij bent te omschrijven als iemand met een brede kijk op het vakgebied, je volgt de ontwikkelingen op de voet en weet ook hoe deze te vertalen naar de systemen waarmee wordt gewerkt. Je weet goed de balans te vinden tussen de dagelijkse prioriteiten en de lange termijn doelen. Je bent in staat om effectief om te gaan met situaties waarin tegenstrijdige belangen of complexe dilemma's spelen, en je kunt beslissingen nemen die optimaal zijn voor alle betrokken partijen. Daarnaast ben je te typeren als een coachende, verbindende en inspirerende leidinggevende.


 • HBO werk- en denkniveau;
 • Ervaring in een complexe en kennisintensieve omgeving;
 • Visie op HR-dienstverleningsmodel en executiekracht om dit te bereiken;
 • Kennis van en ervaring met personeelsadministratie /salarissystemen (bij voorkeur de software van VISMA.net en OWS);
 • Kennis van en ervaring met projectmanagement en de optimalisatie van HR-processen (incl. het uitvoeren van interne audits);
 • Kennis van en ervaring met toepassen van relevante wetgeving zoals AVG en arbeidsrecht;
 • Kritische, doortastende en verbindende sparringpartner;
 • Affiniteit met gezondheidszorg.

Waar ga je werken?


Het cluster HR, onderdeel van het Servicebedrijf van GGZ Rivierduinen, bestaat uit een aantal onderdelen. Dit zijn HR-advies, Recruitment, Duurzame inzetbaarheid, het Flexbureau, de Personeels- en Salarisadministratie (PSA) en vrijwilligerszaken. Er wordt hard gewerkt om een workflow-gedreven HR-systeem te implementeren. Dit betekent dat de ondersteuning van de organisatie gaat wijzigen naar het begeleiden van eindgebruikers en advisering over en controle op het naleven van de CAO. Als manager personeels- en salarisadministratie maak je onderdeel uit van een gedreven, maar ook gezellig, goed op elkaar ingewerkt team.


Wat krijg je van GGZ Rivierduinen?

 • Een jaarcontract voor 32 tot 36 uur (afhankelijk van je wensen) met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Een bruto maandsalaris tussen de €3.541,- en €5.335,- op basis van een 36-urige werkweek (FWG 60 conform CAO GGZ);
 • Een eindejaarsuitkering 8,33% van het bruto jaarsalaris;
 • 8% vakantietoeslag;
 • Reis- en onkostenvergoeding;
 • Een pensioenregeling bij pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden (bijvoorbeeld voor de aankoop van een elektrische fiets of het kopen van extra verlofdagen);
 • Keuze uit twee aantrekkelijke collectieve ziektekostenverzekeringen;
 • Een levensfasebudget naast je (bovenwettelijke) vakantie-uren;
 • Opleiding en ontwikkeling via onze Rivierduinen Academie waarbij je de mogelijkheid hebt tot het volgen van zorginhoudelijke scholingsprogramma's en e-learningmodules voor professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem gerust contact op met , of stuur een mail naar .


GGZ Rivierduinen


GGZ Rivierduinen biedt geestelijke gezondheidszorg (ggz) aan mensen van alle leeftijden met ernstige, psychische klachten en hun naasten.

Functie:manager personeels- & salarisadministratie
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3541 – 5335
Uren per week:32 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Manager Personeels- en Salarisadministratie Stichting Rivierduinen 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures