Vacature Medewerker Vergunningverlening Luchtvaart

Medewerker Vergunningverlening Luchtvaart in Rijswijk Zh

SHV Family

  • Overview
Medewerker Vergunningverlening LuchtvaartMedewerker Vergunningverlening Luchtvaart

Medewerker Vergunningverlening Luchtvaart

  • Permanent
  • Kiwa
  • Europe
  • Netherlands
  • General Services (Miscellaneous)

Ben jij administratief onderlegd en wil jij ervoor zorgen dat onze klanten dé allerbeste service krijgen tijdens de aanvraag van een vergunning? Kun jij kritisch en secuur vergunningsaanvragen beoordelen en zorgen voor een correcte afhandeling? Word dan administratief medewerker vergunningverlening bij Kiwa Register in Rijswijk!

Nog geen kennis van of ervaring met vergunningaanvragen (binnen de luchtvaartbranche)? Geen probleem! Wij leren het jou on-the-job en zorgen ervoor dat jij dé specialist wordt op het gebied van luchtvaartvergunningen.

Overview:

Als medewerker vergunningverlening bij Kiwa Register houd jij je samen met je team, dagelijks bezig met diverse vergunningsaanvragen voor de luchtvaartbranche. Jaarlijks verstrekt Kiwa namens de Minister van Infrastructuur en Waterstaat ruim 100.000 vergunningen en bevoegdheden aan natuurlijke personen en bedrijven in de luchtvaart, zeevaart, binnenvaart en het personen- en vrachtvervoer over de weg.

Binnen deze verantwoordelijke functie behandel jij vergunningaanvragen o.a. het verlengen en/of verstrekken van brevetten voor luchtvaarttechnici, piloten en luchtverkeersleiders. Deze aanvragen beoordeel je secuur, onder andere op het gebied van wet- en regelgeving en zorg je voor een correcte administratieve afhandeling van deze aanvragen.

Naast jouw dagelijkse werkzaamheden denk je mee over het verbeteren van de kwaliteit van onze werkprocessen en werk je nauw samen met andere afdelingen om wijzigingen in wet- en regelgeving soepel te laten verlopen.

Kortom een uitdagende baan met een divers takenpakket binnen een snel groeiende dynamische organisatie!

Responsabilities:

Als medewerker vergunningverlening ben je een echte teamplayer en zit klantgerichtheid in jouw natuur. Jij bent leergierig, nauwkeurig en een kei in het stellen van prioriten. Je kunt goed omgaan met veranderingen, vergunningdeadlines en afwisselende werkzaaamheden. Daarnaast vind je het leuk om je te verdiepen in nieuwe onderwerpen en klanten de beste service te verlenen.

Beschik jij over het volgende profiel?

  • Minimaal een afgeronde mbo-niveau-4 opleiding of hbo-werk- en denkniveau;
  • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en een goede beheersing van de Engelse taal;
  • Je bent minimaal 32 uur per week beschikbaar.

Qualifications:

Een uitdagende en afwisselende baan met flexibele werktijden, waarbij wordt gestuurd op resultaat, goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en aandacht voor jouw verdere persoonlijke ontwikkeling.

Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal. Dat zie je direct terug in de aandacht die wij onze mensen geven en daarom belonen met een goed salaris, passend bij opgedane kennis en werkervaring, een jaar contract met uitzicht op een vast dienstverband, 27 verlofdagen, 10 Atv-dagen, 8% vakantiegeld, een uitstekende pensioenregeling en de keuze uit een variabele beloning of eindejaar-/winstuitkering.

In deze functie kom je te werken binnen het team Luchtvaart van Kiwa Register, met als standplaats Rijswijk. Binnen dit deskundige en gedreven team worden alle vergunningen behandeld binnen het luchtvaart domein. Wij werken op een informele en collegiale manier en teamwork staat bij ons voorop.

Heb jij nog vragen over deze vacature? Ik kom graag met je in contact: , , te bereiken via of . Wij maken graag kennis met je!Functie:medewerker vergunningverlening luchtvaart
Startdatum:26-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Medewerker Vergunningverlening Luchtvaart SHV 26-05-2024

Bekijk ook andere vacatures