Vacature Senior Beleidsondersteuner

Senior Beleidsondersteuner in s-Gravenhage

Senior Beleidsondersteuner

Ben jij klantgericht, een organisatietalent en een echte teamplayer? En draag jij het onderwijs een warm hart toe? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn op zoek naar een gedreven professional, die samen met onze andere beleidsondersteuners de interne dienstverlening verder ontwikkelt en daarbij oog heeft voor onze onderwijspartners in de stad.

Als senior beleidsondersteuner, verdeel je het werk en zorg je voor een gestroomlijnde werkomgeving, waarin efficiëntie en samenwerking centraal staan. Ben jij klaar om deze uitdagende rol op je te nemen en ons team naar nieuwe hoogten te leiden? Solliciteer nu!

Wat ga je doen?

Als senior beleidsondersteuner verdeel je taken, waarborg je kwaliteit en los je problemen op. Dit varieert van het verdelen van de inkooporders, bespreken wie er betrokken is bij de organisatie van een open dag en het organiseren van grotere bijeenkomsten, tot het beantwoorden van vragen van onderwijsinstellingen. Je coacht teamleden, maakt jaarplanningen en bewaakt de voortgang.

Samen met het centraal subsidiebureau, ben je verantwoordelijk voor het inrichten en openstellen van het digitale loket voor subsidieaanvragen . Daarin ben jij de schakel tussen de afdeling Onderwijsbeleid en het subsidiebureau. Je verzamelt informatie over nieuwe subsidiemogelijkheden en maakt deze toegankelijk voor aanvragers.

Verder organiseer je overleggen, waarborgt afsprakenopvolging en voert uitvoerende werkzaamheden uit, zoals financiële werkzaamheden of het organiseren van inwerkprogramma’s. Als essentiële schakel in ons team, zorg je voor een soepele dagelijkse gang van zaken binnen ons domein.

Wat vragen wij?

Wij zoeken een enthousiaste teamspeler, die niet alleen klantgericht is, maar ook gedreven is om resultaten te behalen. Onze ideale kandidaat is iemand die effectief samenwerkt, maar ook zelfstandig kan opereren. Daarnaast ben je goed in het leggen en onderhouden van contacten, zowel binnen als buiten het team.

Omdat het om een nieuwe manier van werken gaat, ben je flexibel en kun je goed functioneren in een omgeving waarin ‘werkende weg’ doelen bereikt worden. Je kunt ‘out of the box’ denken en bent op die manier creatief in het bedenken van (praktische) oplossingen. Ben jij de persoon die zichzelf herkent in deze eigenschappen?

Daarnaast vragen wij:

 • hbo-werk- en -denkniveau;
 • affiniteit met financiën, inkoop en subsidies;
 • 1-3 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.

Wat bieden wij?

Bij ons bieden we een stimulerende werkomgeving, waar jouw talenten tot bloei komen. Je wordt ondersteund door een dynamisch team, dat jouw groei en ontwikkeling stimuleert.

Ook kun je rekenen op:

 • een 36-urige werkweek met een salaris van minimaal €3.317,- en maximaal €4.752,- bruto per maand (schaal 9), op basis van een volledige (36-urige) werkweek;
 • een individueel keuzebudget (IKB) ter waarde van 17,05% boven op je salaris, dat je naar keuze kunt inzetten voor bijvoorbeeld extra verlof of salaris;
 • ruimte om compensatieverlof op te bouwen;
 • diverse opleidings- en ontwikkelmogelijkheden;
 • de ruimte om jouw optimale werk- en privébalans te vinden: je krijgt diverse voorzieningen (o.a. laptop en telefoon) en de mogelijkheid je werk daar te doen waar het op dat moment het beste past;
 • en nog veel meer. Bekijk onze overige arbeidsvoorwaarden.

Wie zijn wij?

Vanuit de gemeente Den Haag werkt een gedreven en ambitieus team aan het ondersteunen bij goed onderwijs voor de stad. De werkzaamheden zijn grotendeels gebaseerd op het gemeentelijke coalitieakkoord en de Haagse Educatieve Agenda. Alle werkzaamheden, die hieruit naar voren komen, worden verricht in samenhang met andere beleidsterreinen, met als doel een impuls te geven aan het verder uitbouwen van de economische ontwikkeling en brede welvaart in stad en regio.

Binnen ons team houden we ons onder andere bezig met het verkleinen van kansenongelijkheid en het terugdringen van het lerarentekort in de stad. Andere thema’s die spelen bij onderwijsbeleid zijn bijvoorbeeld ook: aandacht voor de voorschoolse educatie, de aanpak op vroegtijdig schoolverlaters en doorstroming naar de arbeidsmarkt. Maar ook het faciliteren van het werkveld bij het bieden van ontwikkelingskansen rondom kwalificatie, socialisatie en personificatie, en het Actieplan Taal om laaggeletterdheid te verminderen.

Het domein onderwijsbeleid bestaat uit ongeveer 45 collega’s, die zich met bovenstaande onderwerpen bezighouden. Het domein is onderdeel van de beleidsafdeling van OCW (Stad en Bestuur).

Meer weten

Voor meer informatie over de sollicitatieprocedure, kun je contact opnemen met Yvonne Kleihorst Elings, op telefoonnummer 06-50009483. Voor inhoudelijke informatie over de functie kun je contact opnemen met Tessa van de Beld, afdelingsmanager Onderwijs, op telefoonnummer 06-31145250.

De gemeente Den Haag wil een werkgever zijn waar het prettig werken is. Waar het veilig is en waar ruimte is om vrijmoedig te spreken. Waar er ruimte is voor verschillende mensen, meningen en perspectieven. Den Haag, onze mooie stad achter de duinen, heeft medewerkers nodig die zich willen inzetten voor het welzijn en de leefbaarheid van al onze burgers. Wees welkom om te solliciteren als jij je daarvoor wilt inzetten. Zo zijn we Samen Haags.

Vragen? Neem contact op met de recruiter

Werin Rampadarath

Extra informatie

 • Wacht niet met solliciteren tot de sluitingsdatum. Gedurende publicatie plannen wij al gesprekken in. Je kunt reageren tot en met 16 juni 2024. Als wij een geschikte kandidaat hebben geworven, dan sluit de publicatie eerder.
 • Het opvragen van referenties en een assessment kan een onderdeel zijn van de selectieprocedure.
 • Het aanvragen van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) is bij externe sollicitanten een onderdeel van de selectieprocedure.

Wij werken zonder tussenkomst of hulp van werving- en selectiebureaus. Indien wij daar toch gebruik van maken, werken wij met vaste leveranciers.Functie:Senior Beleidsondersteuner
Startdatum:28-5-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3317 – 4752
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Senior Beleidsondersteuner Gemeente Den Haag 28-05-2024

Bekijk ook andere vacatures