Vacature Nieuwe Chauffeurs

Nieuwe Chauffeurs in Leiden

Nieuwe chauffeurs gezocht

  • 29/10/2023

Wij zijn op zoek naar een uitbreiding van ons chauffeursteam. Op dit moment bestaat ons team uit ca 10 chauffeurs. Dit team haalt dagelijks bij supermarkten, boeren, groentehandelaren, bakkerijen e.d. voedsel op voor de klanten van onze Voedselbank. Dit gebeurt in teams van 2 personen. Het is leuk, afwisselend en dankbaar werk, dat ook gecombineerd zou kunnen worden met een taak op de werkvloer van de Voedselbank zelf. Vindt u het leuk om in principe 1 dag in de week de handen uit de mouwen te steken en beschikt u over een rijbewijs BE en de nodige rij-ervaring, stuur dan per omgaande een reactie naar: . Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor een gesprek.Functie:nieuwe chauffeur
Startdatum:28-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Voedselbank Leiden en omstreken via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Nieuwe Chauffeurs Voedselbank Leiden en omstreken 28-10-2023

Bekijk ook andere vacatures