Vacature Reachtruckchauffeur

Reachtruckchauffeur in Zoeterwoude

Bij Pro-Industry Uitzendbureau zijn we momenteel op zoek naar een gedreven Reachtruckchauffeur om ons team te versterken. In deze functie ligt de nadruk op het veilig en efficiënt organiseren van onze vriezers met behulp van een Jungheinrich reachtruck, die is uitgerust met een camera en hoogtemeter. Onze magazijnen bieden ruimte aan 2000 palletplaatsen, waar een variatie van grondstoffen, verpakkingsmaterialen en afgewerkte producten wordt opgeslagen. Bovendien krijg je de kans om actief betrokken te zijn bij het ontwerpen van de magazijnindeling en het optimaliseren van werkprocessen, met als doel om je collega's op verschillende afdelingen te ondersteunen.

Naast je reachtruck werkzaamheden, omvatten je taken ook:

  • Gereedmaken van goederen voor verzending met behulp van een weegschaal, scanner en computer.
  • Laden van gereedstaande goederen en het uitvoeren van de bijbehorende uitgangscontrole met behulp van een elektrische pallettruck/heftruck.
  • Overslaan van emmers (ongeveer 20 kg) van houten pallets naar plastic pallets.
  • Lossen van inkomende goederen en het uitvoeren van de bijbehorende ingangscontrole met behulp van een elektrische pallettruck/heftruck.


Functie:Reachtruckchauffeur, Logistiek medewerker
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:VMBO/MAVO
Contracttype:Vast
Salaris:2450 – 2700
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Reachtruckchauffeur Pro Industry 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures