Vacature Operator

Operator in Leiden

Als Operator bied jij technische en procesondersteuning bij mooie en toonaangevende logistieke organisaties in Nederland. Dit doe jij op één of meer vaste locaties, afhankelijk van jouw woonplaats. In de rol van Operator controleer jij in de basis alle machines op de locatie op een goede werking. Je houdt processen scherp in de gaten en waar mogelijk voorkom jij verstoringen van het proces. Je werkt hierbij aan kwalitatief zeer hoogwaardige installaties. Wanneer er wel storingen ontstaan, dan spoor je deze op en waar mogelijk los je de storing ook op. Je hebt hierbij altijd backup van jouw collega's. Naast het oplossen van eventuele storingen, draag je ook zorg voor het uitvoeren van preventief onderhoud om te voorkomen dat er storingen ontstaan. Je bent in deze functie van Operator veel in contact met jouw klant en met jouw collega's op kantoor en op andere locaties. Deze werkzaamheden worden uitgevoerd in een ploegendienst.Functie:Technisch Operator, Operator
Startdatum:01-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Young Engineering via marlinde@ye.nl of 681355095. Of bezoek hun website http://www.ye.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Operator Young Engineering 01-11-2023

Bekijk ook andere vacatures