Vacature Persoonlijk Begeleider Ambulant Volwassenen

Persoonlijk Begeleider Ambulant Volwassenen in Leiden

Persoonlijk Begeleider Ambulant Volwassenen Regio Team

location_on Den Haag

access_time 24 - 36 uren per week

euro 3125 - 4372

school HBO

We zoeken een persoonlijk begeleider die ons team in de regio rond Den Haag komt versterken. Wil jij zelfstandig aan de slag en de kracht en eigen mogelijkheden van onze deelnemers versterken? Dan is dit dé baan voor jou!

Wat ga je doen?

Als Persoonlijk Begeleider binnen het regioteam begeleid je mensen in de doelen die zij willen bereiken. Je hebt te maken met zeer diverse problematieken en thematieken. Je verleent psychosociale hulpverlening en begeleiding. Je helpt de deelnemer inzicht te verkrijgen in zijn eigen sterke kanten en deze in te zetten om zijn hulpvraag te bereiken. Je helpt de deelnemer inzicht te verkrijgen in zijn gedrag en welke gevolgen dit voor hem heeft. Je leert de deelnemer weer op eigen benen te staan en zorgt ervoor dat je hem in zijn kracht zet.

De deelnemers van het regioteam wonen verspreid vanaf het Westland tot aan de Bollenstreek. Goed planmatig kunnen werken is daardoor wel een vereiste. Daarnaast heb je met een zeer divers aantal gemeentes te maken. Je bent leergierig en gemotiveerd om je alle verschillende werkmethoden van de gemeentes eigen te maken. Je kan contact onderhouden met de gemeentes en kan de juiste indicaties aanvragen. Je bewaakt het traject van de indicatie aanvraag, daarnaast bewaak je de gegevens en de administratie rondom de deelnemer en zijn traject. Je bent een verbinder, die contacten weet te leggen met andere organisaties om zo de deelnemer extra te kunnen ondersteunen.

Als Persoonlijk Begeleider binnen het regioteam kan je goed alleen werken, maar je bent ook goed in het op afstand elkaar ondersteunen. Je weet hoe je er voor elkaar kunt zijn en voor elkaar kunt klaar staan. Dit is een belangrijk onderdeel van het werken binnen het regioteam.
Doorgaan waar anderen stoppen. Samen strijden voor de meest kwetsbare mensen in onze samenleving. Werken met passie en impact, vanuit ons christelijk geloof. Dat is werken bij het Leger des Heils.

Dit ben jij

 • Je hebt een hbo-diploma richting Social Work
 • Je bent 24 tot 36 uur per week beschikbaar,
 • Bij voorkeur heb je een eigen auto i.v.m. de omvang van de regio waarin je kan worden ingezet
 • Je bent bekend met methodieken en ontwikkelingen binnen de hulpverlening
 • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en schrift
 • Je kunt bij indiensttreding een Verklaring Omtrent Gedrag aanleveren
 • Je bent christen (katholiek, protestant of anders) en kunt aangeven wat dit voor jou betekent. Wil je meer daarover weten, zie: www.legerdesheils.nl/identiteit .

Dit bieden wij

Je mag werken in een organisatie die ertoe doet in de samenleving. Jouw werk is daarmee van grote waarde. Wij bieden jou daarom:

 • Een contract voor 24-36 uur per week
 • Een salaris volgens de Cao Sociaal Werk, schaal 8. Het bijbehorende salaris is minimaal € 3.125,- en maximaal € 4.372,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband. De inschaling is afhankelijk van opleiding, ervaring en leeftijd
 • Een contract voor een jaar met de intentie deze te verlengen of om te zetten naar een vast contract
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals opname in het pensioenfonds (PFZW), een loopbaanbudget (voor duurzame inzetbaarheid) en keuzebudget (o.a. vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 8,3%)
 • 170 Verlofuren per jaar bij een fulltime dienstverband (à 36 uur per week)
 • Reiskostenvergoeding, een NS Business Card en/of een thuiswerkvergoeding
 • Ruimte om jezelf te ontwikkelen binnen een professioneel team
 • Een passend aanbod van trainingen en opleidingen via onze LdH Academie gericht op jouw werkgebied
Wij vinden de ontwikkeling van onze medewerkers heel belangrijk. We zullen je dan ook stimuleren om te blijven leren. Dit kan bijvoorbeeld door de trainingen die wij aanbieden via onze Leger des Heils Academie. We zullen je uitdagen om nieuwe dingen te proberen. Een foutje? Die mag je gewoon maken. Wij voorzien graag in de tools om er vervolgens van te leren. Leren op je werkplek: zodat jij én wij er beter van worden.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: de mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan er meer dan 7.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor ongeveer 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op: www.legerdesheils.nl .
Afdelingsinformatie
Binnen het Regio Team werken zowel persoonlijk begeleiders als gezinscoaches, omdat we zowel volwassenen als jeugd bedienen. Zij worden ondersteund door een gedragswetenschapper en aangestuurd door de afdelingsmanager. Het RegioTeam is actief in de regio's Westland, Rijswijk, Delft, Zoetermeer en omgeving Leiden en bollenstreek.

Interesse en contact

Kandidaten zullen doorlopend uitgenodigd worden voor een gesprek en de vacature zal sluiten wanneer er een geschikte kandidaat gevonden is.

Contactpersoon en informatie:
Voel je vrij om contact met ons op te nemen. Voor vragen over de functie kun je terecht bij , de afdelingsmanager Regioteam Den Haag, via . Heb je vragen over de sollicitatieprocedure? Mail dan naar .


Functie:persoonlijk begeleider ambulant volwassenen
Startdatum:27-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3125 – 4372
Uren per week:24 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Leger des Heils via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Persoonlijk Begeleider Ambulant Volwassenen Leger des Heils 27-11-2023

Bekijk ook andere vacatures