Vacature Procesoperator Verpakkingsmachines

Procesoperator Verpakkingsmachines in Zoeterwoude

Bij Pro-Industry Uitzendbureau zoeken we een Procesoperator Verpakkingsmachines om ons team te versterken. In deze cruciale rol ben je verantwoordelijk voor het optimaal functioneren van onze geavanceerde geautomatiseerde verpakkingsmachines, waaronder Multivac, en het aansturen van de medewerkers die betrokken zijn bij dit proces.

Je beschikt over een scherp inzicht in procesverbeteringen en efficiëntie. Door het instellen, bewaken, aanpassen en voortdurend finetunen van de machines, zorg je voor de best mogelijke resultaten, altijd in lijn met onze strikte productnormen. Dankzij jouw technische expertise detecteer je eventuele problemen vroegtijdig en werk je nauw samen met de Technische Dienst om passende oplossingen te vinden. Je draagt de verantwoordelijkheid voor het optimale onderhoud van jouw machinepark en krijgt opleiding volgens de TWI-trainingsnormen (Training Within Industry).Bovendien speel je een actieve rol in het ontwikkelen van werkprocedures voor nieuwe producten en draag je bij aan het optimaliseren van de personeelsbezetting. In een groeiende organisatie lever je een waardevolle bijdrage aan de productie en verpakking van nieuwe producten, met behulp van state-of-the-art en innovatieve machines.Functie:Procesoperator Verpakkingsmachines, Proces Operator
Startdatum:23-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2600 – 3750
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Pro Industry via leiden@pro-industry.nl of 071-2033000. Of bezoek hun website http://www.pro-industry.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Procesoperator Verpakkingsmachines Pro Industry 23-10-2023

Bekijk ook andere vacatures