Vacature Project- en Procesmanager Landelijk Gebied

Project- en Procesmanager Landelijk Gebied in Leiden

Wil jij maatschappelijke meerwaarde bieden en écht impact maken door het versnellen van de transities in het landelijk gebied? Maar weet je nog niet hoe?

Een toekomstgerichte landbouw realiseren, meer woningen, klimaatadaptatie, natuurrealisatie, versterken van de biodiversiteit, de waterkwaliteit verbeteren, de stikstofuitstoot terugdringen, duurzame energie opwekken, en voldoende recreatiemogelijkheden bieden: in het landelijk gebied komen veel urgente en maatschappelijke opgaven samen. Uitdagend en leuk werk!

Heb je al enige kennis en ervaring opgedaan met de opgaven in het landelijk gebied maar in een andere rol, óf heb je ervaring als procesmanager in een ander werkveld en spreekt deze transitie van de herinrichting van de ruimte je aan? Wij zoeken een enthousiaste en leergierige (medior) project- en procesmanager landelijk gebied om het team te versterken!

Nederland wordt de komende jaren ingrijpend verbouwd en de vraag is hoe. Als project- en procesmanager landelijk gebied werk je aan integrale gebiedsprocessen en de duurzame ontwikkeling van het landelijk gebied. Je verbindt de diverse ruimtelijke opgaven, ambities en partijen. Je komt samen met alle betrokkenen tot een (gebieds)visie en zorgt dat plannen tot uitvoering komen.

In deze rol werk je aan verschillende uitdagende opdrachten bij toonaangevende publieke opdrachtgevers. Je helpt hen met het organiseren van (gebieds)processen, het definiëren van een aanpak en het bouwen van samenwerkingen en allianties. En vaak in een politiek-bestuurlijke context.

Voorbeelden van transitieopgaven in het landelijk gebied waar aan wordt gewerkt zijn het realiseren van natuurinclusieve landbouw, handelingsperspectief bieden voor het stikstofprobleem door het opstellen en uitvoeren van een programmatische aanpak voor een grote provincie, meeschrijven aan en onderhandelen over het Landbouwakkoord namens het Interprovinciaal Overleg én vorm geven aan de benodigde energietransitie als coördinator voor de provincie.Functie:Project- en Procesmanager Landelijk Gebied
Startdatum:17-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:WO
Contracttype:Vast
Salaris:4000 – 6000
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Independent Recruiters via klaasjan.33214.572@independentrecruiters.aplitrak.com of 020-7723648. Of bezoek hun website http://www.independentrecruiters.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Project- en Procesmanager Landelijk Gebied Independent Recruiters 17-11-2023

Bekijk ook andere vacatures