Vacature Project Manager

Project Manager in s-Gravenhage

Project manager DPIA's

Privacy en gegevensbescherming. Wij geloven dat ieder mens hier recht op heeft. Daarom gaan we bij Privacy Company tot het uiterste om onze klanten te helpen bij de meest uitdagende vraagstukken op dit vlak. Benieuwd hoe jij als DPIA-expert kunt bijdragen aan onze doelstelling?

Over Privacy Company

Privacy is één van de belangrijkste maatschappelijke thema's van dit moment. Onze missie? Die is daarmee relevanter dan ooit. Wij helpen onze klanten in binnen- en buitenland met praktisch advies, data protection impacts assessments (DPIA) en software om privacy- en beveiligingsrisico's te beperken. Dit doen we voor een grote variatie aan klanten, vanuit Den Haag en Berlijn en altijd met een klantgerichte aanpak. Met onze DPIA's en HRIA's maken wij het verschil voor honderdduizenden mensen in heel Europa.

Waar houd je je mee bezig?

Ben je dol op de inhoud, maar krijg je energie van een bredere blik, dan is dit precies jouw rol! Als Project Manager DPIA's werk je aan twee belangrijke onderdelen van onze DPIA dienstverlening. Je bent verantwoordelijk voor het contact en de organisatie van afspraken met onze opdrachtgevers binnen de overheid. Daarnaast werk je inhoudelijk mee aan de mooiste DPIA's in het werkveld, van TikTok en Meta tot SAP en IBM. En richt je processen in om binnen Privacy Company de kwaliteit van DPIA's en de tijdige uitvoering van deze projecten te borgen. Elke dag is anders. De rol is uniek, omdat je organisatorische, communicatieve en privacy-inhoudelijke taken combineert en je jouw kennis van DPIA's inzet om de brede dienstverlening van Privacy Company op dit gebied te verbeteren.


Wat maakt deze functie anders? Privacy Company is een scale-up en bestaat uit ongeveer 30 medewerkers. Je hebt een vast team en een vaste Teamleider, maar je werkt daarnaast met iedereen uit de organisatie samen aan projecten. Bijvoorbeeld met een Senior Consultant, of met één van de directeuren. Zo leer je in een korte tijd de hele organisatie kennen.


Wat breng je mee?

Je bent een generalist met een goed oog voor details. Kan dat? Ja, wij denken van wel.
Je bent een verbinder met ervaring in het uitvoeren van DPIA's. Je houdt ervan om samen te werken én krijgt energie van het verbeteren van de processen binnen de DPIA aanpak.
Je hebt minimaal een afgeronde HBO opleiding en 3 -6 jaar werkervaring in een rol waarin je op dagelijkse basis over privacy onderwerpen adviseert en DPIA's hebt uitgevoerd. Dat kan een interne rol zijn of een rol als externe consultant, je bent bijvoorbeeld Functionaris Gegevensbescherming of Privacy Officer. Je kunt adviseren in vloeiend Nederlands en Engels. Daarnaast deel je onze passie voor privacy. Je krijgt veel energie van werken in een dynamische omgeving en bent niet bang om daarbinnen de nodige structuur aan te brengen. Je bent nieuwsgierig en hebt een drive om dingen beter te maken.


Je komt te werken bij een ambitieuze en informele organisatie met gedreven collega's die altijd voor elkaar klaarstaan. Je krijgt veel verantwoordelijkheid en ruimte voor initiatief. Kortom, een omgeving waar je écht het verschil kunt maken.
Verder bieden wij:

  • Een salaris van € 3.961, - tot € 6.224,-
  • Een functie voor minimaal 32 en maximaal 40 uur;
  • 25 vakantiedagen (bij een fulltime dienstverband) en 8% vakantiegeld;
  • Een goede pensioenvergoeding;
  • Een passende reiskostenvergoeding;
  • De mogelijkheid om jezelf continu te blijven ontwikkelen door middel van trainingen en begeleiding bij je persoonlijke ontwikkeling;
  • Je werkt bij de klant op locatie, thuis of op ons kantoor in Den Haag;
App of bel gerust even met Arnold op , . Bij vragen over de procedure kun je contact opnemen met , , via of . Wie weet zien we jou snel bij ons op kantoor!


Functie:projectmanager
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:3961 – 6224
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Project Manager Privacy Company 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures