Vacature Projectleider telecom

Projectleider telecom in Leiden

Wij zijn op zoek naar een projectleider telecom voor onze opdrachtgever in de omgeving van Leiden. In deze functie ben je het aanspreekpunt voor de onderaannemers die het civiele werk uitvoeren bij grootschalige FttH projecten. Je hebt contact met diverse partijen en houdt je bezig met voorschouw en oplevering van gebieden. Daarnaast help je de projectmanager met kostenbewaking en goedkeuring van meerwerk. Jij stuurt de graafploegen aan en bent verantwoordelijk dat de graafwerkzaamheden op tijd klaar zijn. Dit doe je niet alleen, je vormt namelijk een team met twee projectleiders, een projectmanager en meerdere engineers.Functie:Projectleider, Telecom
Startdatum:29-09-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:2500 – 3500
Uren per week:32 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Eminent Groep via m.brouwer@eminentgroep.nl of 06 - 18 73 33 60. Of bezoek hun website https://www.eminentgroep.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Projectleider telecom Eminent Groep 29-09-2023

Bekijk ook andere vacatures