Vacature Purchase Assistant / Inkoop Assistent / Administratief Medewerker

Purchase Assistant / Inkoop Assistent / Administratief Medewerker in Zoeterwoude

In de wereldwijde olie- en gasmarkt is Actuator Technology Company (ATC) een jong en dynamisch bedrijf dat pneumatische en hydraulische aandrijvingen ontwerpt en fabriceert voor de besturing van afsluiters. Daarbij richten wij ons met name op de offshore industrie en subsea toepassingen t/m 3 km water diepte.

ATC opereert internationaal; vrijwel al onze klanten zijn buitenlandse bedrijven en eindgebruikers. Daarnaast hebben wij vertegenwoordiging in de USA, Brazilië, het Midden Oosten, het Verre Oosten en in Australië.

Wij hechten veel belang aan een goede werksfeer en verwachten van onze mensen een pragmatische, flexibele aanpak en een hoge mate van zelfwerkzaamheid. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website: www.atc-actuators.com

Sinds begin 2014 is ATC gevestigd aan de Energieweg 28, 2382 NK in Zoeterwoude (industrieterrein Grote Polder).

Je maakt deel uit van het sales & marketing team dat verantwoordelijk is voor alle verkoop- en marketingactiviteiten.

 • Beheer en ontwikkeling van marketingtools:
  • Onderhouden van de website
 • Ondersteuning verlenen bij pré-kwalificaties en klanttevredenheidstoetsingen
 • Interactie met service providers zoals ontwerpers, drukkers, website hosting, etc.
 • Indien nodig overige ondersteunende administratieve werkzaamheden t.b.v. eigen/andere afdeling(en).

Je bent in staat om op verschillende niveaus te communiceren met een natuurlijk gevoel voor verhoudingen. De functie vraagt om een grote mate van zelfredzaamheid, stressbestendigheid, accuratesse en servicegerichtheid. Daarnaast is het essentieel dat je vooruitdenkt en goed prioriteiten kan beoordelen en daarnaar kan handelen en/of schakelen.

De kandidaat die we zoeken herkent zich in de volgende competenties en/of vaardigheden:

 • Kan goed overweg met Windows, MS office; ervaring met (een) ERP pakket(ten) is een pré.
 • Ervaring met applicaties tbv foto bewerking, drukwerk, grafisch ontwerp, brochures, flyers.

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met:

 • Een afgeronde HBO opleiding/HBO werk- en denkniveau;

Stuur je cv naar , samen met je motivatie waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn.

In de wereldwijde olie- en gasmarkt is Actuator Technology Company (ATC) een innovatief en dynamisch bedrijf dat pneumatische en hydraulische aandrijvingen ontwerpt en fabriceert voor de besturing van afsluiters. Daarbij richten wij ons met name op de offshore industrie en subsea toepassingen t/m 3 km water diepte.

ATC opereert internationaal; vrijwel al onze klanten zijn buitenlandse bedrijven en eindgebruikers. Daarnaast hebben wij vertegenwoordigingen in de USA, Brazilië, het Midden Oosten, het Verre Oosten en in Australië.

Wij hechten veel belang aan een goede werksfeer en verwachten van onze mensen een pragmatische, flexibele aanpak en een hoge mate van zelfwerkzaamheid. Voor meer informatie verwijzen wij naar onze website: www.atc-actuators.com

Je maakt deel uit van een team Project Engineers en Project ondersteuners. Als Project Engineer ben je zowel technisch als commercieel bezig.

Het is de bedoeling dat je (op termijn) een zelfstandige rol hebt in de afhandeling van een project vanaf de order tot aan oplevering. ATC staat bekend om de kwalitatieve afhandeling en levering van projecten, waardoor er van je gevraagd wordt om snel, oplossingsgericht en kwalitatief te reageren op informatieverzoeken, klachten en andere vragen van klanten. Ook de administratieve kant goed laten verlopen is jouw verantwoordelijkheid.

Je werkt nauw samen met alle andere afdelingen binnen de organisatie (sales, engineering, inkoop en werkplaats) en je bent het interne en externe aanspreekpunt voor verschillende projecten.

 • Leiden van projecten van order tot oplevering
 • Bewaking van project scope en afstemmen meer- en minderwerk
 • Bewaken en sturen van voortgang van het project middels afstemming met andere afdelingen
 • Verzorgen/coördineren van alle contractuele documenten en procedures (ondersteund door project ondersteuner)
 • Intensief contact onderhouden met de klanten over alle kwesties die betrekking hebben op het project

Aangezien ATC onderdeel uitmaakt van een internationale markt met voornamelijk klanten buiten Nederland, is het af en toe reizen naar zowel continentale als intercontinentale landen voor het bijwonen van meetings of klantbezoeken ook een onderdeel van het takenpakket.

Kortom, een leuke afwisselende functie met eigen verantwoordelijkheid voor een echte 'aanpakker'!

De kandidaat die we zoeken herkent zich in de volgende competenties en/of vaardigheden:

 • In staat om technische kennis te gebruiken om klanten te informeren en/of procedures op te stellen en hier commercieel mee om te gaan.
 • Houdt belangen van de klant en ATC in de gaten.
 • Kan goed overweg met Windows, MS office en ERP pakketten.

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met:

 • Een afgeronde HBO of TU opleiding WTB of vergelijkbaar.
 • Bij voorkeur 2-3 jaar ervaring in de olie- en gasindustrie, procesindustrie of vergelijkbare internationale markt.
 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheid van de Engelse taal is een vereiste.
 • Brede functie met ruimte voor het ontwikkelen van zelfstandigheid in complexe projecten

Stuur je cv t.a.v. (Hr-Coördinator) naar , samen met je motivatie waarom jij denkt de geschikte kandidaat te zijn.

Ter uitbreiding van ons huidige sales team zijn we op zoek naar een sales engineer. Het huidige team bestaat uit twee binnendienst medewerkers en een sales - en marketingmanager. Het team heeft haar vaste basis in Zoeterwoude.

Je houdt je primair bezig met technische oplossingen, aanbiedingen, onderhandeling en relatiebeheer in de vorm van consultative selling. Voor het genereren van kwalitatief hoogwaardige technisch en commerciële oplossingen en offertes zorg je voor een goede screening van aanvragen.

Vervolgens geef je hieraan een proactieve follow up zodat de kans op het boeken van de order maximaal wordt benut. Voor de grote accounts en opdrachten geldt dat je gedurende de opdracht betrokken blijft bij het project, waarbij je met name de commerciële kant van het contract voor je rekening neemt. Het aangaan en opbouwen van langdurige relaties en het professioneel ondersteunen van onze klanten is daarbij een belangrijk onderdeel.

Verder draagt de Sales Engineer bij aan een verdere groei en ontwikkeling van ATC. De sleutel daarvoor is het uitdragen en marketeren van onze unieke producteigenschappen. Kennis van onze productoplossingen, in combinatie met jouw inzet en commerciële talenten, zijn medebepalend voor een verdere acceptatie en bekendheid van ATC in bestaande, maar ook in nieuwe - met name buiten Europa - sales areas.

Onze klanten bevinden zich wereldwijd; je bereidheid om te reizen is dan ook een onlosmakelijk deel van je functie. Of dit incidenteel of regelmatig is hangt af van je eigen ambitie en ontwikkeling. Een hoge mate van zelfwerkzaamheid en zelfstandigheid is in deze functie vanzelfsprekend.

De kandidaat die we zoeken herkent zich in de volgende competenties en/of vaardigheden:

 • Interesse in de upstream, olie en gas en offshore industrie.
 • In staat om technische kennis te gebruiken om klanten te informeren en/of procedures op te stellen en hier commercieel mee om te gaan.
 • Houdt belangen van de klant en ATC in de gaten.
 • Kan goed overweg met Windows, MS office en ERP pakketten.

Wij zijn voor deze functie op zoek naar iemand met:

 • HBO niveau door middel van een afgeronde HBO opleiding WTB, vergelijkbare techniek of bereikt door ervaring, dienstjaren en verworven competenties in eerder functie(s).
 • Bij voorkeur ervaring in de olie- en gasindustrie, procesindustrie of vergelijkbare internationale markt. Echter gemotiveerde starters met affiniteit voor onze techniek zijn ook welkom.
 • Goede schriftelijke en mondelinge vaardigheid van de Engelse taal is een vereiste.
 • Brede functie met ruimte voor het ontwikkelen van zelfstandigheid in complexe projecten.
 • Bedrijf met een open en informele cultuur met o.a. personeelsfeesten en attenties rondom feestdagen.
 • Marktconform salaris, op basis van leeftijd en ervaring.

Stuur je cv en motivatie naar t.a.v. , HR coördinator.

https://atc-actuators.com/wp-content/themes/osmosis/images/empty/thumbnail.jpg 150 150 ATC ATC https://atc-actuators.com/wp-content/themes/osmosis/images/empty/thumbnail.jpg July 14, 2023 November 10, 2023

Purchase Assistant / Inkoop Assistent / Administratief medewerker(parttime 24 - 32 uur)

In de wereldwijde olie- en gasmarkt is Actuator Technology Company (ATC) een innovatief en dynamisch bedrijf dat pneumatische en hydraulische aandrijvingen ontwerpt en fabriceert voor de besturing van afsluiters. Daarbij richten wij ons met name op de upstream, offshore industrie en subsea toepassingen t/m 3 km water diepte.

ATC opereert internationaal; vrijwel al onze klanten zijn buitenlandse bedrijven en eindgebruikers uit de olie en gas industrie. Daarnaast hebben wij vertegenwoordigingen in de USA, Brazilië, het Midden Oosten, het Verre Oosten en in Australië.

Wij hechten veel belang aan een goede werksfeer en verwachten van onze mensen een pragmatische, flexibele aanpak en een hoge mate van zelfwerkzaamheid.

Als Purchase Assistant zorg je ervoor dat de Purchaser zich kan richten op zijn/haar kerntaken.

 • Je zorgt voor de administratieve verwerking van de inkoopdocumenten, correspondentie van en naar leveranciers;
 • Je volgt de geplande leveringen en gemaakte afspraken met de leveranciers op;
 • Je zult zelfstandig inkopen doen van materialen en diensten met behulp van de budgetten en planning;
 • Je signaleert en rapporteert tijdig de afwijkingen binnen het inkoopproces;
 • Je zult logistieke taken voorbereiden zoals order picking, oppervlaktebehandelingen en voorraad tellingen;
 • Je houdt je bezig met het voorraadbeheer volgens de interne procedure voorraadbeheer.
 • Flexibele, pro-actieve- en resultaatgerichte houding met oog voor detail;
 • Een MBO+ werk- en denkniveau en minimaal 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Ervaring met het gebruik van Ms word en Ms Excel, je weet snel en goed je weg te vinden in bijvoorbeeld een ERP pakket;
 • Brede functie met ruimte voor ontwikkeling;
 • Bedrijf met een open en informele cultuur met o.a. personeelsfeesten en attenties rondom feestdagen;
 • Marktconform salaris, op basis van leeftijd en ervaring;

Stuur je cv en motivatie naar t.a.v. Gerco van der Stoep.

Actuator Technology Company (ATC) confirms a field proven track record since the beginning of the century.Functie:assistent / medewerker
Startdatum:31-10-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met ATC via onbekend of onbekend. Of bezoek hun website onbekend.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Vacatures Zoeterwoude
 2. Purchase Assistant / Inkoop Assistent / Administratief Medewerker ATC 31-10-2023

Bekijk ook andere vacatures