Vacature Recruiter

Recruiter in Katwijk Zh

De Eetgemak Groep is aan het groeien en daarom zijn wij op zoek naar een verbindende Recruiter die met ons op zoek gaat naar de ideale match.

De recruitmentwereld is continu in verandering en het is aan jou om samen met het huidige team ons werving- en selectieproces naar het volgende niveau te tillen. Je bent een pro-actieve gesprekspartner en denkt buiten de kaders. Natuurlijk heb je daarnaast ook affiniteit met de Foodbranche. Naast je rol als Recruiter draag je bij aan diverse HR activiteiten zoals talentontwikkeling en onboarding.

Interesse gekregen? Solliciteer snel en wie weet schrijf jij wel onze volgende vacature!

Opleidingsniveau

MBO+

Locatie

Katwijk

Dienstverband

Parttime

Salaris

Vanaf € 2.750,-

Wat ga je doen?

Als Recruiter breng je in kaart wat de werving en selectie wensen en behoeften zijn van de Eetgemak Groep. Je stelt functieprofielen op en werft kandidaten met behulp van advertenties, het eigen netwerk en externe partijen. Ook maak je een selectie uit de binnenkomende reacties en stel je de kandidaten voor aan stakeholders. Je begeleidt de kandidaten gedurende het sollicitatieproces en hebt een adviserende rol bij het aannemen van nieuwe medewerkers. Daarnaast onderhoud je regelmatig contact met interne en externe stakeholders en zorg je dat op de hoogte blijft van de nieuwste ontwikkelingen.

Wij bieden jou:

 • Een groeiend bedrijf met leuke collega's.
 • Een parttime dienstverband (24-32 uur).
 • Een uitdagende functie met veel mogelijkheden en vrijheid waarin jouw initiatieven worden gewaardeerd.
 • Een salaris op basis van kennis en ervaring, vanaf € 2.750,- (obv fulltime).
 • Een arbeidsovereenkomst voor 12 maanden met uitzicht op een vast dienstverband.

We zoeken iemand die:

 • Het leuk vind om met mensen te werken.
 • Een afgeronde relevante opleiding op minimaal MBO-niveau heeft.
 • 1-3 jaar ervaring heeft in een vergelijkbare functie.
 • Communicatief sterk, flexibel en stressbestendig is.
 • Een zelfstandige en proactieve werkhouding heeft.

Wie zijn wij?

De Eetgemak Groep is dé specialist in het bereiden en aanbieden van verse gerechten op maat. Ons bedrijf vindt zijn oorsprong in een groentewinkel in Wassenaar. Vandaag de dag voorzien wij met 500 medewerkers maar liefst 30.000 mensen per dag van een verse maaltijd.

Bij de Eetgemak Groep geloven we dat ieder mens - ongeacht leeftijd, gezondheid, dieet of persoonlijke voorkeur - elke dag opnieuw moet kunnen genieten van (overheerlijke) verse gerechten. Wij koken dagelijks voor verschillende doelgroepen: ziekenhuizen en zorginstellingen maar ook kinderdagverblijven en mensen thuis. Dit doen wij vanuit onze keukens in Katwijk en wij werken ook in verschillende ziekenhuizen in het land zoals het Radboud ziekenhuis in Nijmegen en het Maasstad ziekenhuis in Rotterdam. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Katwijk.Functie:recruiter
Startdatum:25-05-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:2750 – 2750
Uren per week:24 – 32

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Recruiter Eetgemak 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures