Vacature Servicemonteur

Servicemonteur in Leiden

Wil jij continue in beweging zijn en heb trekt de techniek je aan? Dan zit je hier goed! 

Het controleren en bedienen van elektrische en mechanische aandrijvingen heb jij verstand van. Je werkweek begint maandag ochtend om 07.30 uur met een overleg, wie gaat wat doen, binnen op de werkplaats of wie er buiten werkt. Omdat er met specifieke producten wordt gewerkt, is het van belang dat de digitale verwerking goed verloopt, daarom is jou ervaring hierin ook erg belangrijk. Ook ben je bezig met het uitvoeren van service, reparatie, onderhouden en revisie werkzaamheden. Verzoeken van klanten hou jij je ook mee bezig, zoals het samenbouwen van nieuwe en aangepaste producten. Het bouwen van nieuwe elektrische aandrijvingen. Het op zoek gaan naar de oorzaak van de storingen en het oplossen hiervan vindt jij ook leuk om te doen. Maar wat valt er eigenlijk nog meer onder jouw taken?

  • Het opstellingen van servicerapporten, dit doe je digitaal;
  • Demo’s testen door middel van de elektrische aandrijvingen.


Functie:Servicemonteur, Assemblagemonteur industriële elektronica
Startdatum:25-10-2023
Ervaring:Starter
Educatielevel:Lagere school
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via j.versteegen@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Servicemonteur Olympia 25-10-2023

Bekijk ook andere vacatures