Vacature Test Specialist

Test Specialist in s-Gravenhage

Shapecaret-double-leftcaret-double-rightcaret-right-circlecaret-rightShapeLogo

Vacancy Physics

Test Specialist voor Explosieven Detectieapparatuur - Den Haag

Eindhoven

Ben jij een jonge professional met een passie voor veiligheid en technologie? Als krijg je de kans om een cruciale rol te spelen in het waarborgen van veilige vliegreizen door het testen van geavanceerde explosievendetectieapparatuur.

Test Specialist voor Explosieven Detectieapparatuur Den Haag

We'd love to hear from you.

| JOUW UITDAGINGEN

Wat ga je doen? Stel je voor: dagelijks passeren honderdduizenden koffers op grote luchthavens zoals Schiphol. Jouw taak is ervoor te zorgen dat deze koffers geen gevaarlijke items bevatten. We werken we met de nieuwste technologie om bagagescannerapparatuur te testen en te optimaliseren, zodat alle reizigers veilig op hun bestemming aankomen.

 • Opzetten van testopstellingen voor de nieuwste screeningapparatuur.
 • Actief deelnemen aan testsessies, waarbij je helpt met het inpakken van koffers en het doorlopen van de scanprocedures.
 • Mogelijkheid om door te groeien tot voorman, waar je verantwoordelijk bent voor het begeleiden en coördineren van dagelijkse tests.
 • Innovatie en Technologie: Werk met de nieuwste technologieën en methoden om de veiligheid van reizigers wereldwijd te verbeteren.
 • Groei en Ontwikkeling: Een stimulerende werkomgeving waar je kunt groeien en je vaardigheden verder kunt ontwikkelen.
 • Impact: Jouw werk heeft directe invloed op de veiligheid van miljoenen mensen.

| WAT VERWACHTEN WE VAN JOU

 • Een MBO of HBO opleiding.
 • Geen angst voor het werken met explosieve stoffen en munitie.
 • Een nauwkeurige en teamgerichte werkhouding.
 • Affiniteit met fysiek werk en een zelfsturend vermogen.
 • Goede beheersing van zowel de Nederlandse als de Engelse taal.

| WAT MAG JE VAN TMC VERWACHTEN?

TMC is een uniek gezelschap van technische professionals die ondernemingsgezind, vakbekwaam en bijna zelfstandig te werk gaan. Ons model voor Employeneurship is ongeëvenaard en biedt deskundigen met allerlei achtergronden zowel de voordelen van een dienstverband als de mogelijkheden van het ondernemerschap.

Mensen zijn de motor achter technologie. Zij brengen kennis in de praktijk en starten of versnellen innovatie. Omdat we ons bevinden in het hart van de internationale high-tech industrie, weten we wat tech bedrijven die aan kop willen blijven echt nodig hebben. We bieden je een uitdagende en stimulerende werkomgeving waarin je de regisseur van je eigen carrière kunt zijn.

Als Employeneur maak je deel uit van onze TMC-familie. Plezier en betrokkenheid zijn belangrijke onderdelen in onze cultuur. We zijn ons bewust van de impact die we hebben op de levens en carrières van onze Employeneurs en op de prestaties van onze klanten. We volgen, dragen bij aan en investeren in thema's die niet alleen op brancheniveau belangrijk zijn, maar ook op organisatie en persoonlijk niveau zoals vitaliteit en expats

De term Employeneurship klinkt misschien onbekend. Dat komt omdat wij de bedenkers zijn. Het is meer dan een woord, het is een werkwijze, een paradigma zelfs. Bij Employeneurship denk en handel je in principe als een ondernemer, maar vanuit de veilige positie van een werknemer. Het is echter in de eerste plaats een manier om voortdurend in ontwikkeling te blijven en het biedt je de kans om je carrière daadwerkelijk te sturen.

Employeneurship is gebaseerd op 5 basisprincipes:

 • Een duurzame werkrelatie met een vast dienstverband
 • Individuele winstdeling: je leert je marktwaarde kennen en hebt een aandeel in de winst die je werk genereert
 • YOUniversity: we zullen je ondersteunen met een-op-een coaching en trainingen
 • Businesscellen: voor een sterk en relevant netwerk
 • The Entrepreneurial Lab (TEL): een speeltuin voor nieuwe ideeën en een potentiële lancering voor start-ups.

Feel Free to Contact

, Netherlands

Tel: +31


VACANCIES

The field of physics is wide and the topics are varied. For TMC Physics' Employeneurs, this leads to a broad range of interesting assignments in which we can contribute to technological innovations. This ranges from theoretical research to application engineering. TMC Physics Employeneurs are highly educated, skilled and motivated people with an enthusiastic, open and collaborative attitude.

Italy

EMPLOYENEUR @ TMC ITALY

If you like to join TMC and drive your career to Employeneurship please apply!

EMPLOYENEUR @ TMC HENGELO

Als je graag onderdeel wil worden van onze TMC familie en klaar bent om Employeneur te worden solliciteer dan nu!Functie:test specialist
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:1 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Test Specialist TMC 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures