Vacature Timmerman

Timmerman in Voorschoten

Wat een geweldige kans is dit! Stel je eens voor: je gaat je dagen doorbrengen als een voltijd timmerman, en dat ook nog eens bij een warm familiebedrijf. Jouw missie? De afdeling nieuwbouw naar een hoger niveau tillen! Met jouw uitgebreide ervaring als timmerman, ben jij de verantwoordelijke kracht achter onze projecten.

Het prachtige aan het vak van timmerman is dat geen klus ooit hetzelfde is. Elke dag brengt nieuwe uitdagingen en kansen met zich mee, en jij bent er helemaal klaar voor. Dankzij jouw kennis van materialen en je vakmanschap weet je altijd precies hoe je de klus moet klaren. Voor elk probleem heb jij de perfecte oplossing paraat.

En laten we het niet vergeten: na de voltooiing van elk project, laat jij je werkplek netjes en georganiseerd achter, precies zoals het hoort. Je hebt niet alleen oog voor kwaliteit, maar ook voor orde en netheid.

Dit is geen gewone baan; dit is een voltijdse functie die je de kans biedt om je passie voor timmeren te uiten en te laten groeien. Als dit klinkt als de uitdaging waar je naar op zoek bent, dan is dit jouw moment om te schitteren! We kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in ons team.Functie:Timmerman, Voorman bouwtimmerman
Startdatum:06-11-2023
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:MBO
Contracttype:Vast
Salaris:3000 – 3000
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Olympia via f.vandorp@werk.olympia.nl of 071 566 57 24. Of bezoek hun website https://159.olympia.nl.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. Vacatures Zoeterwoude
  2. Timmerman Olympia 06-11-2023

Bekijk ook andere vacatures