Vacature Verhuiscoördinator

Verhuiscoördinator in Nootdorp

Functieomschrijving

Kom jij graag in contact met mensen over de hele wereld? Wil jij graag persoonlijke inbreng in je werk? En werk je graag in een warm, gezellig en duurzaam bedrijf waar JOUW ontwikkeling centraal staat? Kom dan nu werken als verhuiscoördinator in Nootdorp! Je startsalaris is €2750-€3780 per maand en je laat mensen zich overal op de wereld thuis voelen. Solliciteer nu!

Wat bieden wij jou
 • Een startsalaris van €2750-€3780!
 • Veel persoonlijke ontwikkelingsmogelijkheden!
 • Borrels, een wekelijkse bootcamp en teamuitjes!
 • Een werkgever die investeert in wat jij wilt!
 • 3 maanden via Tempo-Team, daarna vast in dienst!
 • 40 uur per week!
Wie ben jij

Jij houdt ervan om veel verschillende taken op een dag op te pakken! Je Je kan goed communiceren en helpt graag mensen. Je staat als verhuiscoördinator stevig in je schoenen. Je (studie)achtergrond kan in de toerisme, de horeca, de hotelbranche of totaal iets anders zijn. Het belangrijkste is dat je stressbestendig bent en dat je de de klant proactief helpt:

 • Je hebt minimaal een MBO 4 diploma;
 • Jij hebt een hoog nauwkeurigheidsniveau en een oplossingsgerichte instelling;
 • Jij beheerst naast Nederlands de Engelse taal uitstekend, zowel mondeling als schriftelijk!
Wat ga je doen

Als verhuiscoördinator zorg jij ervoor dat mensen zich overal ter wereld thuis voelen, waar hun baan hen ook brengt! Taken die je uitvoert zijn:

 • Het beheren van internationale verhuizingen vanaf de eerste aanvraag tot aan de uiteindelijke facturering.
 • Professionele en persoonlijke begeleiding bieden aan klanten.
 • Klanttevredenheid waarborgen: Contact onderhouden met alle betrokken partijen om ervoor te zorgen dat alle aspecten van een verhuizing voldoen aan de eisen van de klant en soepel verlopen.
 • Uitvoeren van alle administratieve taken en databases bijwerken.
 • Proactief problemen oplossen en alle relevante partijen informeren.
Waar ga je werken

Dit bedrijf ondersteunt medewerkers wereldwijd die voor werk naar het buitenland verhuizen en regelen elk aspect van hun verhuizing. Jaarlijks coördineren ze meer dan 10.000 verhuizingen voor 125 multinationals en werken ze samen met een internationaal netwerk van partners. Het doel is om klanten te ontlasten van de stress en extra werk tijdens verhuizingen.

Het is een familiebedrijf met een informele cultuur en zonder hiërarchie. Dienend leiderschap staat centraal. Ze nemen het welzijn van onze medewerkers en hun gezinnen serieus, stimuleren continu leren en ontwikkelen, en bevorderen gelijkheid, diversiteit en inclusie. Iedereen wordt gewaardeerd om wie ze zijn. Bovendien geven ze hun medewerkers een stem in de organisatie door maandelijkse bijeenkomsten!

Sollicitatie

Zie jij jezelf al als verhuiscoördinator bij dit bedrijf? Aarzel dan niet en solliciteer dan snel en vergeet je CV niet te uploaden!

Uiteraard staat deze vacature open voor iedereen die zich hierin herkent. Sollicitatieprocedure

Je solliciteert via Tempo-Team, leuk! Om je sollicitatie af te ronden, maak je de eerste keer eenvoudig een account aan. Via je 'mijn Tempo-Team' account log je gemakkelijk in en solliciteer je de volgende keer nog eenvoudiger. Daarnaast vind je in je account de voortgang van je sollicitatie(s) en je persoonlijke gegevens. Dé manier dus om de best passende baan te vinden!Functie:logistiek coördinator goederenvervoer per spoor
Startdatum:27-05-2024
Ervaring:Starter
Educatielevel:MBO
Contracttype:Tijdelijk
Salaris:3780 – 3780
Uren per week:40 – 40

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

 1. Verhuiscoördinator Tempo-Team 27-05-2024

Bekijk ook andere vacatures