Vacature 9915a Senior Technisch Applicatie Beheerder

9915a Senior Technisch Applicatie Beheerder in s-Gravenhage

Ministerie van Binnenlandse Zaken - Logius (BT) Senior Technisch applicatie beheerder

Senior Technisch applicatie beheerder

Info

Functie

Senior Technisch applicatie beheerder

Locatie

Den Haag

Uren per week

36 uren per week

14:30

Reageren op deze opdracht? Dit doe je op Striive.


Achtergrond opdracht
KOOP werkt samen met Kadaster en Geonovum aan een Landelijke Voorziening voor Bekendmaken en Beschikbaar stellen (LVBB) van wet- en regelgeving. Plansoftwareleveranciers en Bevoegde Gezagen werken nu met deze landelijke voorziening sinds de Omgevingswet inwerking is getreden op 1 januari 2024. KOOP werkt in dit project samen met meerdere overheidsonderdelen. Ook werkt KOOP hierbij intensief samen met de plansoftwareleveranciers. Daarnaast is KOOP verantwoordelijk voor de Standaard Officiële Publicaties (STOP). De LVBB is een landelijk centraal backoffice verwerkingssysteem dat verantwoordelijk is voor het valideren, bekendmaken en consolideren van alle besluiten. Deze besluiten zijn technisch gebaseerd op de STOP standaard. De LVBB bestaat uit de volgende onderdelen:


  • Een Koppelpunt op basis van Digikoppeling-ebMS (voor betrouwbare overdracht voor omgevingsdocumenten).
  • Een Regisseur: een orkestratie-component voor het besturen van de validatie- en publicatieketen naar de repositories van Kadaster (OZON) en KOOP (OPeRA).
  • Een content platform (CUP genaamd) dat is bestaat uit een datastore/zoek oplossing in MarkLogic (XLST, XML, XQuery) en een

Eisen


Uitsluitend Nederlandstalige cv's indienen met een max van 5 pagina's. Ervaring in Troubleshooting en incidenten oplossen in complexe omgevingen Kennis en ruime ervaring met JAVA webapplicaties en/of .net, Docker en/of Kubernetes Kandidaat beschikt over HBO werk- en denkniveau (5 jaar) Minimaal 5 jaar ervaring als Technisch applicatie beheerder (5 jaar)

Functie:technisch applicatiebeheerder
Startdatum:25-5-2024
Ervaring:Ervaren
Educatielevel:HBO
Contracttype:Vast
Salaris:onbekend – onbekend
Uren per week:36 – 36

Heb je interesse in deze vacature en wil je graag op deze functie solliciteren? Neem dan contact op met Unknown via Unknown of Unknown. Of bezoek hun website Unknown.

Deel de vacature:

Redactie Zoeterwoudekrant

Leuk dat je een van de recent geplaatste vacatures hebt geopend via de zoeterwoudekrant. Hopelijk vind je een baan die bij je past en waar je gelukkig van wordt!

  1. 9915a Senior Technisch Applicatie Beheerder HeadFirst Group 25-05-2024

Bekijk ook andere vacatures